משפטים שנשבענו שלא נאמר לילדים

טוטי30

New member
../images/Emo6.gif משפטים שנשבענו שלא נאמר לילדים

אל תצא בלי סוודר... תשמע בקול המדריך... יש ילדים רעבים בקמבודיה... איזה משפטים אתם שמעתם כשהייתם ילדים ונשבעתם שלא תאמרו לילדים שלכם

lovely2

New member
"אם תחסר לך אגורה ,הנהג יוריד אותך

מהאוטובוס" אוףףףףף כמה שזה עיצבן אותי...

yaelli10

New member
עוד משפטים

בענייני אוכל לאכול את כל מה שיש בצלחת אם לא תאכל את הכל - לא תקבל קינוח/מתנה וכו' אמרתי לך... זה מה שיקרה! לא יפה ... נו.. נו... נו... הם פושטקים - לא להתחבר אליהם כסף לא צומח על העצים

lovely2

New member
פולניה או לא???../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

alan

New member
יש עוד משפטים

"אל תתקרב לצוקים" "אל תיהיה גיבור" והכי פולני (מהסרט אלכס חולה אהבה), לפני שאלכס יצא לטיול השנתי: "ו... שלא תשתה לי שם חשיש, אתה שומע?"

alan

New member
נזכרתי בעוד

"אם לא תאכל יבוא שוטר" (אף פעם לא הבנתי למה זה אמור להפחיד) "חכה חכה שאבא יבוא" (זה לעומת זאת, מאד הפחיד אותי)

alan

New member
איך שכחתי את המשפט הכי מפורסם ../images/Emo6.gif

טוטי30

New member
../images/Emo6.gif פה זה לא שוק שחור!

מה אתה חושב, שהיא מתקלחת עם בגדים? דביל! קרעת אותי מצחוק וזכרונות עכשיו!

רותם111

New member
"ממך לא ציפיתי את זה"

"פוטנציאל מבוזבז" "את לא יודעת להעריך" "כשאני הייתי בגילך..." "לנו לא נתנו שום דבר" שאמשיך
הבנתם את הרעיון

cookie1

New member
"המשרתים עוד לא הגיעו"

אבל בזה אני דווקא כן אשתמש במידת הצורך. לי אף פעם לא אמרו לאכול כל מה שיש בצלחת כי פשוט הייתי עושה את זה לבד.

איזו נוסטלגיה

תסעי בזהירות(גם אם נסעי באוטובוס) אל תלכי יחפה תתקשרי כשאת מגיעה אמרתי לך איך את מרגישה?? קשה לך לנשום? (אני חולת אסטמה בפנסיה) ואז אחרי דקה-קשה לך לנשום!!! והכי,הכי מעצבן ופה באמת נשבעתי שאני לא אשתמש לעולם: איך המרק?? טעים???? ואחרי חמש דקות- איך המרק?? נכון טעים!!!! ואחרי דקה- הפעם המרק ממש טעים!!! בסדר פסח אמא שלי ודודה שלי הגדילו לעשות ואפילו שאלו על איכות וטעם המנה על כל מרכביה.דוגמא: "איך המרק??" כעבור דקה "איך הכופתאות??" יש מספיק מלח?? אאאאאאאאאאוווווווווווףףףףףףףףףףף פולנים זה מקצוע

dafgol

New member
מה ש"מדאיג " אותי בכל העניין

שלפעמים ההורים שלי עדיין אומרים לי חלק מהמשפטים האלה.... ומה שעוד יותר מדאיג אותי.....שיום יבוא וגם אני אגיד אותם...... ואני מסרבת להיות אמא פולנייה....
למרות שבפועל התגלו אצלי סימנים......ואין אצלי טיפת דם פולני במשפחה... סימן שזה בילט - אין אצלי ?!?!?!?! אברוך.....גוועאלד......נו שויין....

אורלי99

New member
יוווו איזה שירשור מדליק.....

אצלנו לא היה בעיות של אוכל....אבל כן אמרו: "אבא שלך לא עובד בחברת חשמל" "כסף לא צומח על העצים" "על מה יש לדבר כל כך הרבה..." (אחרי הבית ספר ישר מתקשרת לחברה שלא ראיתי חמש דקות) "עד החתונה זה יעבור" "תביאי דוגמא לאחיך הקטן..." וכמובן " נראה אותך כשיהיו לך ילדים...." והתגובה שלי היתה "אני לא אהיה אמא כמו שאת...." והיום אני קמה בבוקר ומסתכלת במראה ו.....אני כמו אמא שלי!!!!! (שלא תבינו לא נכון, אני מתה עליה והיא האישה הכי מקסימה בעולםםםםםם)

מזכירים לי נשכחות../images/Emo8.gif

אני קוראת את השרשור ופשוט נקרעת מצחוק. כל המשפטים של אלכס חולה אהבה וסרטי הבורקס, ממש גדלנו עליהם, אני מנסה להזכר במשפטים חדשים אבל נראה לי שכלם כבר נכתבו, אז מה היה לנו שם:
הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת,
פה גדול,הנה אוירון מגיע.
חכה, חכה גדליה יבוא.
אני יודע שאת מתה עליי, את סתם עושה את עצמך,
תזוז מהטל' מה אבא שלך זגג?
תגידי, הכביש של אבא שלך?
חכי שהילדים שלך יגדלו הם יתנהגו כמוך ואז תביני.
ומשפט המחץ: עד החתונה זה יעבור.

למעלה