משפטי התחלה גרועים

Sheep From Hell

New member
נצל"ש...

יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש אבא שלי נסע לחו"ל.........!!!!!!!!!!!!!!! חופש אמיתי סוף סוף.....!!!!!! אאאההההה...... איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!! חי חי...

the freaky girl

New member
יו.. יש כל כך הרבה..

אממ.. אני זוכרת אני פעם הלכתי הבייתה ברגל, אחרי אימון גרוע שלי, והייתי ממש מעוצבנת.. אז איזו מכונית נסעה ממש לאט לידי, והבחור מוציא את הראש אלי ואומר לי: "יאאאא... את מה-זה דומה למיכל" ואני כאמור הייתי ממש מעוצבנת, ועניתי: "יופי לה" והוא מהר ענה: "לא, מיכל היא ממש בחורה יפה... אתן קרובות משפחה?" "לא" "וואלה? אם כבר, מה המס' שלך?" וכשראה שאני לא עונה לו, וממשיכה ללכת כאילו כלום, הוא נסע.. או שפעם הייתי בחוף לבד, אז איזה ערס בא אלי ואומר לי: "מאמוש, מה את עושה פה לבד? כפרה, אסור לך להיות לבד, אני אעזור לך להשתזף" (גלגול עיניים) פיכס.. מה קורה לנוער של היום? אנשים לא רואים שלא רוצים שיציקו להם? טוב, לפחות אני..

tan4ka

New member
קבלו משפט...

את מהטלוויזיה נכון? אז למה אני חושבת שראיתי אתך כבר? אהא נזכרתי חלמתי עלייך בלילה... מה המספר שלך?

the freaky girl

New member
לא ממש..

הבנות לא ממש מתאמנות עם הבנים, וכשיש משחקים, רק לפעמים (ממש לעיתים) אנחנו במקרה במשחק שאחרינו/לפנינו הבנים... כך ש.. אנחנו כמעט כמו דתיות.. אולי חוץ מכדורעף-חופים..

bariska

New member
לי יש טראומה

מה משחק הזה בעצמה משחק כדורעף סתם בשיעור ספורט הכדור עף לי לשן בלי ששמתי לב..ושבר לי ת'שן..
זאת היתה השן האהובה עליי מכולם
וזאת גם היתה הפעם הראשונה והאחרונה ששיחקתי במשחק הזה

the freaky girl

New member
אויי... מסכן קטן...

איך כדור יכול לשבור שן? לי עץ הכדור לא פעם על הפנים, והגרוע ביותר שקרה, היתה נפיחות וסימם כחול.. וואי.. מצטערת בשבילך.. אבל, לא שיחקת איתי.. אני יותר עדינה מהבחורים המגודלים שיש לך בכיתה..

יש לשלום אסייג כמה יציאות טובות..

במופע שלו. ערס: מותק, אפשר להזמין אותך לשתות משהו? פרחה: למה מה , אני נראית לך צמאה?!?!

Angel lips

New member
חחחחח ואי חברה שלי כזו!!!

היא הולכת עם קוקו מאופנת הזרבובים, ואז אכלנו כל החבר'ה וזה עושים לה רוצה לשתות היא עונה להם:"למה מה אני צמאה? איך נשפכנו באותו הרגע...

Evil Gremlin

New member
..................

-את כ"כ רזה, את כנראה אוכלת ממש קצת... -לא אני פשוט מחרבנת הרבה

למעלה