משפטי התחלה גרועים

Evil Gremlin

New member
הנה אחד שקראתי בספר

יוצרים קשר עין וכל זה.. באים למישהי ואומרים "נו...תתחילי איתי..."

Evil Gremlin

New member
זה ספר מאוד קריפי

החלק הזה הוא לא ממש קשור לעלילה זה ספר על... משהו מוזר יש שם איזה אחד שהוא בערך יכול ... עזבע אי אפשר להסביר את זה.. צריך לקרא

CreativeX

New member
עוד כמה

אבא שלך עובד בסופרמרקט? אז למה את כזאת עגלה? אבא שלך סנדלר? אז למה את דומה לנעל? או שאותו דבר בגרסה קצת שונה חחח שלושים שנה אני עובד בסופרמרקט ובחיים לא ראיתי עגלה כמוך שלושים שנה אני סנדלר ולא ראיתי נעל כמוך

bariska

New member
תגידי איך מגיעים מפה לאורגזמה../images/Emo35.gif

זה משפט שבחיים לא הבנתי..
חח מותק אם רגל אחת היתה פסח והשניה שבועות היתי מבקר אותך בין החגים תגידי את מאמינה באהבה ממבט ראשון ? אושאת רוצה שאני יעשה עוד סיבוב?חחחחחחחחחחחח

Dynamo1929

New member
איך מגיעים מפה לאורגזמה?

לאט ובזהירות... ועוד כמה משפטים דפוקים: "שנים אני מנקה רחובות ובחיים לא ראיתי זבל כמוך..." "אבא שלי מנתח פלסטי...אני יכול לעשות לך קומבינה..." תגידי, אבא שלך סרסור? אז איך הוא מחזיק זונה כמוך בבית...?"

היה לי אחד....

אני וחברה שלי חוזרות הביתה מיציאה בשישי בלילה... לידנו עוצרת מכונית עם ערסים.... טוב, לא אכפת לי.. אני ממשיכה ללכת כרגיל, לא מזיז לי.. ערס מוציא את הראש מהחלון וצועק לי "סליחה! את מכירה את נאור?" אני תוקעת בו מבט של 'מי אתה ומאיפה נחתת עלי?' ועושה לו "לא.." הוא עושה..."חבל.. רוצה להכיר? הוא ממש אחלה" כנראה הם הבינו את המסר כשאני וחברה שלי נקרענו מצחוק וטסנו משם... קטע עוד יותר טוב! אני וחברות שלי יושבות בפארק שיכורות ואיזה 2 גברים... בני 30+ (ואנחנו בנות פחות מ17) ומתחילים לדבר איתנו... אחד בא אלי עושה לי "את יודעת שיש לך שפתיים יפות?" ומלקק את השפתיים שלו..בעעעע אני עושה "כן.. חבר שלי אומר לי אותו הדבר.." אני וחברה שלי מסתכלות אחת על השניה.. ומתחילות להקרעע מצחוק... הם הלכו.. 2 הסיפורים קרו באותו לילה קרוע

s h u r i k

New member
../images/Emo6.gif

זה ניראה לך מוזר שמישהו בן 30+ מתחיל איתך.... לי ניראה יותר מוזר כמישהו בן 30+ מתחיל איתי!!!!! (לעזאזל... גם פדיק וגם הומו!!!!)

PoisoN LipS

New member
חחחחחחח שרשור ענק..

מה לי אמרו...חח איזה אנשים קורעים... עברתי ליד איזה בנק, ויש לי נזם באף והיה לי חישוק... אז השומר עושה לי :"יפה לך העגיל באף"...... אוקיי מה ניסית להגיד בזה? נכנסתי לסופר, וגם שם יש שומר, ויש לי ליפרינג (עגיל מתחת לשפה), אז הוא עושה לי "גם אני הולך לעשות אחד כזה היום..." אוקיי מה רוצה? נכנסתי לקניון... שוב שומר אחד צעיר חתיך!!!! יאאאא והוא אכל קרטיב, עושה לי רוצה? חחח ואז התחיל לדבר איתי, אבל הייתי צריכה ללכת... ובכניסה למשביר תמיד מתחיל איתי שומר אחד אחד? גם השני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בודק לי תתיק אז אמרתי לו "אין לי פצצה" והוא ענה "את הפצצה" אוקיי או שהשומר עיוור, או שאני פצצה או שלא... אמממ משום מה מאבטחים מתחילים איתי...

חחחחחחחחחחח

פעם נכנסתי לסופר, והשומר בדק לי את התיק ואמר "יפה", אז בהתחלה לא הבנתי מה יפה כאילו התיק מה הוא רוצה??? ואז עמדתי להיכנס והוא אמר לי "חכי רגע" ואמרתי לו "מה" והוא אמר "עוד לא נתת לי משהו חשוב!" ואני כאילו "מה??" והוא "את מספר הטלפון שלך" ואני כזה רצה לתוך הסופר ב-ז-ע-ז-ו-ע כי הוא איזה בן 50!! או שפעם הלכתי ברחוב עברה לידי מכונית ואיזה מישהו בן 25 בערך (למה הם תמיד מבוגרים אוףףףףף) אומר

bariska

New member
לה בראסמי

הוא בטח איזה בן 20...פשוט כל הישראלים נראים מבוגרים יותר לגילם

למעלה