משפטי התחלה גרועים

bariska

New member
חח היה מקרה דומה

בביצפר שלי
איזה אחד מכיתה יג'..התחיל עם אחד!!!!אחד!!!!!!מכיתה י'...

l1zard

New member
אממ...

משום מה עכשיו כשאני חושבת על זה.. אז כשמתחילים איתי לא תוקעים משפטים מוזרים... תמיד זה ישיר כזה... חח.. המקסימום הכי מעניין שקורה לי זה סתם לפעמים המאבטח בודק ת'תיק שואל אם יש נשק ומחייך לא יודעת כמו מה... או מבקש תעודת זהות (מה אני נראית כמו מחבלת מתאבדת? נו באמת..) או עוד חוי יודע מה.. סתם לא משו מעניין.. והיום אני כזה הולכת עם חברה לבריכה, פתאום שני גברים בני איזה שלושים פלוס תוקעים: "בנות אתן גדולות או קטנות?" אני לא קלטתי מה הם רוצים ממני ושתקתי וחברה שלי אמרה "גדולות".. ואז כבר קלטתי מה הולך שם ונקרעתי מצחוק.... אה! נזכרתי! חיחי.. לפעמים קורה לי מתחילים לשיר כל מיני שירים מוזרים כאלה.. או שואלים אם אני איזה דוגמנית.. סתם חפיף כזה... אצלי- משפטי התחלה נורמלים!
(אבל לפעמים זה דפוק..)

Evil Gremlin

New member
רגע...רגע....

אז כשהמאבטח מבקש ממני את התיק או את התעודת זהות... מה הוא בעצם רוצה
אז בגלל זה הוא כל הזמן נוגע בי עם ה"מקל" המצפצף הזה DAMN, אני לא הולך למקומות עם מאבטחים יותר...

bariska

New member
כי אין כאלה../images/Emo3.gif

בנות מעדיפות להימנע מלהתחיל עם בנים לא ככה

Evil Gremlin

New member
.....................

-סליחה מה השעה? -תגיד, אתה מנסה להתחיל איתי, כי זה לא מצליח.. -לא אני רוצה לדעת מה השעה... -לא כי אם היית מנסה להתחיל איתי אז.. אתה יודע... -את יכולה פשוט להגיד לי מה השעה...בבקשה? -אתה לא מעדיף לדבר על מזג האוויר? -לא -אתה בטוח -כן -אז למה באת? -כדי לדת את השעה.. -משחק אותה קשה להשגה? -את יכולה בבקשה להגיד לימה לעזאזל השעה?!!!! -פששש, למה אתה צועק, היית צריך להגיד -נו... -אין לי שעון... מצטערת

bariska

New member
אתה יודע ש..

בשנת 1868 הומצא שעון היד. בשנת 1869 הומצאה השאלה: "סלחי לי,את יודע אולי מה השעה
"

Dynamo1929

New member
הידעת..../images/Emo35.gif

שפעם ניסיתי להתחיל ככה עם מישהי וזה ממש לא עבד...?

bariska

New member
../images/Emo10.gifמסכן

לא נורא יש עוד הרבה דגיגות בים... ד"א אני בכלל לא ממליץ להשתמש במשפטים בשביל להתחיל עם מישהי למען האמת אני בכלל לא ממליץ להתחיל עם מישהי שאתה לא מכיר.. אולי היא חיזר שהתחפש לילדה תמימה ויפה שרוצה להישתלט על העולם

Dynamo1929

New member
זה התפקיד של באפי... :)

מה אני אעשה היום בלילה? מה שאני עושה בכל לילה... אנסה להשתלט על העולם... הא הא הא...

למעלה