מתיחה קטלנית עם מירי - משהו שמצאתי

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif מתיחה קטלנית עם מירי - משהו שמצאתי../images/Emo70.gif

יאאאאא איזה גונב, אני באה לחפש אקורדים לשיר של מירי ...ופתאום מה אני רואה
נתקלתי ביו טואוב במתחילה מ-ז-ה קטלנית (!!) שעשו על מירי מהתוכנית של ארז טל אני חושבת ... חחחחח כולי נקרעת, איזו חמודה, חשבה שבאמת הנשיא מתקשר אליה להזמין אותה, והיא היתה כל כך מתוקה. וואי מתחיה גדולה....אני בטוחה ששמעתם את זה כי זה ישן נושן נראה לי.... בכל אופן הנה לינק ישיר : http://www.youtube.com/watch?v=lIpgZbfWxDY חבל שהם לא חשפו את עצמם, כי מעניין לשמוע את התגובה של מירי למתיחה הזאת.... בכל מקרה, איזה מהמם!

BRANGELINA

New member
חחחחחח איזה חמודה מירי

אין דברים כאלה חחח להכל היא מאמינה

Music4Life

New member
כי היא בנאדם נשמה../images/Emo230.gif

ולא לרגע אחד חושבת שאולי עובדים עליה...מה גם שהחיקוי הזה היה מעולההה של הנשיא
כמה צחקתי....וגם אם היתה חושבת שאולי זה מתחילה, תחשבי איזה פאדיחה זו להגיד לנשיא (במקרה וזה נכון) "רגע אתה מותח אותי?" חחחח...ועוד ה"נשיא" יעני אומר לה "את לא צריכה להתרגש, אני בנאדם כמו כולם!"
אוי זה היה טובבבבבבבבב! מעניין מה היתה התגובה שלה שהיא כן הבינה שזו רק מתחיה..מסכנונה
בטח התבעסה טילים!!!! איזה רעים הם.....

Music4Life

New member
*** מתיחה

וואו לכתוב את אותה המילה פעמיים עם שגיאת הקלידה? אני כשרונית מאד....

veredmp

New member
הייתי בהקלטות לפיילוט שהשמיעו את זה פעם ראשונ

בתכנית מירי דווקא היתה סוג של משועשעת מהעניין. אמרה להם שהיא לא מאמינה שהצליחו לעבוד עליה ככה. ואחרי הכל, אם חושבים על זה, הנשיא מתקשר אליה כל הזמן, אין פלא שהיא לא חשדה בכלום

viko222

New member
קורע!|צוחק|מצאתי סירטון שלא ראיתי בחי'ים

ביצוע של מירי באיזי שפירא לכבוד 25 שנה ..

Music4Life

New member
ויקו סחתיין!!! ../images/Emo45.gif

גמני מעולם לא ראיתי את בסרטו ןואני די חורשת את היוטואוב בסרטונים של מירי..אבל את זה, לא נתקלתי בזה אף פעם! איפה מצאת את זה? וואי היא כזאת יפה שם
יפה לה שיער חלק...זה מוזר לי לראות את זה. האמת אנ ימעדיפה אותה מתולתלת, הרבה יותר יפה ומיוחד אבל יפה לה גם חלק...יפה לה הכל
תודה על הסרטון

Music4Life

New member
אגב, למירי מבטא מעולה באנגלית! ../images/Emo3.gif

בחיי, יש לה R יפה ...אחלה מבטא, סחתיין עליה. ועוד משהו יפה שמצאתי ושאני רואה פעם ראשונה שאני חושבת שזה ממש ממש ממש מדליק : http://www.youtube.com/watch?v=eD_iHaX1l0Y&feature=related מירי שרה את השיר like a virgon של מדונה. בטח הרוב פה היו בהופעה הזאת...ובכן אני לא, וממש אהבתי! הפציצה פיוט
סרטון קצר ומהמם. איזו מתוקה היא אייייייי למות למות

Music4Life

New member
תראו את הקליפ הנוסף ששמתי פה ...

בהודעה מעל....שווה כל שניה. גם אם ראיתם כבר...אחחחחחחח הרגה אותי מצחוק
למות עליה, מצחיקה כ"כ!

Music4Life

New member
../images/Emo202.gif עוד סרטון מדהים : מירי וירדנה ארזי.

הייתי חייבת, אחרי חרישה רצינית על הסרטון הקצר הזה....אני גם אוהבת את ירדנה ארזי, זמרת מדהימה והשירים הנוסטלגים שלה מרגשים אותי...אחת הזמרות. פה מירי מארחת את ירדנה ארזי בהופעה שלה והן שרות את אחד השירים הישראליים היותר יפים שאי פעם נכתבו "אתה לי ארץ"
איזה שיר ....נכנס לי לנשמה ....הקלטתי אותו גם...נדיר
הנה הלינק למי שמעוניין לצפות: http://www.youtube.com/watch?v=W69Cy6UmnrQ&feature=related לילה טוב

galgoool

New member
מחפשת שיר של מירי

אפתח ואומר שזו הודעה ראשונה שלי בפורום, מירי זמרת נדירה, אבל אני בטוחה שלא אתם האנשים שאני צריכה לשכנע :) אני מחפשת שיר של מירי ממעורב ירושלמי 3, לא "אהובי" אלא הפיוט האחר שהיא כביכול שרה, בפרק 8 ואולי גם בהמשך. ממילות השיר : איילת חשקי כלילת יופי יערת צוף מתקי הביאי רופא איך אפשר להשיג את השיר המדהים הזה??? תודה גל

למעלה