נסיעה בראש טוב

nressis

New member
../images/Emo6.gifנסיעה בראש טוב

מכיוון ששותפי הרגיל ללבן החליט להחליף מקצוע ולעבוד במקורות - התקנת ברז עצבני מצידו היתה עניין מחייב. וכך אני מוצא עצמי עם תאריך שבו מסומן לי ביומן את המילה הנדירה: "ח ו פ ש" - ועוד איזה... אי לכך ובהתאם לזאת - האם ישנם/ן אי אלו המעוניינים/נות להצטרף לחופשה בריאה וספונטנית בתאריך של השבוע המתחיל ב-23 לחודש מרץ? צרו קשר. כמובן עדיף יהיה להפגש ולבדוק האם יש מצב, עוד לפני היציאה, אך עד אז - סופות רבות יתחוללו...

nressis

New member
ברגע זה אין יותר מידי

חשבתי על נסיעה לצ'כיה - אך עוד לא סיימתי בירורים. בכל מקרה - זה עומד על סביבות ה-800 USD כולל כמעט הכל (!!!) אם יש שם תנאי גלישה טובים - נראה לי שזהו המועמד המנצח (והיחיד...)

Crazy_Bitch

New member
נסה באיסתא..

יש להם דיל לאנדורה באותו שבוע, פלוס מינוס אותו מחיר, הכל כולל הכל. ותהנה!!

nressis

New member
ביקרת שם?

המידע על אנדורה, זה מתוך ניסיון או שמועות? מסקרן אותי לשמוע איך שם ממשהו שביקר באתר ו - תודה!

yaircarel

New member
פרטים לגבי אנדורה

באנדורה יש חמישה אתרי סקי: 4 אתרי סקי אלפיניים ואתר סקי מישור. אתרי הסקי האלפיניים מחולקים ביניהם לשני קבוצות, המזרחיים שהם בגודל בינוני והמערביים שהם קטנים. האתרים המערביים הם Ordina ו Pal-Arinsal. האתרים המערביים הם Soldeu ו Pas de la casa. אני אישית הייתי רק ב pas de la casa שהוא אתר עם כ 100 ק"מ של מסלולים ברמה של בינוניים בעיקר וגם למתחילים. מדובר באתר מאוד חמוד עם מסלולים מגוונים אם כי לא ארוכים במיוחד (ביחס לסטנדרט הצרפתי). סטנדרט האתר הוא מאוד גבוה, הרכבלים מודרניים ומהירים, הטיפול במסלולים מעולה וההדרכה דוברת אנגלית וטובה. ככלל העלות של הדברים דומה לארץ ונמוכה משמעותית מהעלות בצרפת. האתר הזה (Pas de la casa) הוא הגדול ביותר כאשר כל השאר קטנים יותר ולכן לא יעניינו גולשים מתקדמים אשר מעוניינים "לטחון" קילומטרים אין סופיים של מסלולים. אתר מצויין באנדורה עבור מתחילים הוא soldeu אשר יש בו כ 60+ ק"מ, ואשר בו ממוקם לפי דעת רבים בית הספר לסקי הטוב ביותר בעולם אשר ברובו מורכב ממדריכים דוברי אנגלית. האתרים האחרים המערביים, ששמם הוא Ordino ו Pal-Arinsal, הם קטנים למדי כאשר Pal Arinsal יותר גדול מהחרמון ו ordino הוא כמו החרמון, רק כמובן ברמה הרבה יותר גבוהה. לכן אם אתה מתחיל אתה יכול ללכת בכיף לכל אחד מהאתרים האלו וההנאה שלך מובטחת (כמובן רק אם תאהוב את הסקי/סנואובורד). אם אתה ברמה בינונית או שאתה נוסע בקבוצה עם רמות מעורבות האתר היחיד שהייתי ממליץ לך לנסוע אליו. יש כאן את התמונות שצילמתי שם: http://www.imagestation.com/album/?id=4291903603

yaircarel

New member
אני לא זוכר מחירים בדיוק

אבל את כל המחירים של השהות, סקי פאס אתה יכול לראות באתר שלהם www.pasgrau.com או באתר www.andorramania.com. בשביל טיסות תחפש מחירי טיסות לברצלונה. כאשר היינו שם נסענו 4 אנשים ולכן היה לנו יותר זול לשכור רכב. לנו יצא עבור 12 יום - 4 בברצלונה ו 8 בפאס דה לה קאסה כולל טיסות, אוכל, העברות, שהות, סקי פאס וכל השאר משהוא כמו 1000 דולר. את הציוד דרך אגב הבנו איתו אבל ההבדל בעלות לא רציני מדי.

nressis

New member
תודות. ידוע לך על פרטי הרשמה?

רוב תודות על המידע. אם במקרה אתה מעודכן - האם צריך להרשם בנפרד למלון, לבי"ס, סקי פס, ציוד וכד'? או שיש להם מרכז הזמנות שבו ניתן לרכז את ההזמנה, ואתה יודע שאתה מסודר ולא "שכחת" במקרה לדאוג לפריט נוסף?

Ultra-Skater

New member
אני הייתי פעמיים בבולגריה (זול שם)

אם אתה רוצה אז צור איתי קשר אולי אני יכול קצת לעזור לך icq 39680868 עם 800$ לדעתי אתה יכול להסתדר שם יופי (כמובן יחסית בצניעות) בקשר לטיסות תבדוק את זה אין לי מושג ... אבל באתר שם -בורובץ- יש לי אולי כמה טיפים אליך

למעלה