../images/Emo26.gifאני יתחיל
ובנים, לא להרוג אותי...חחחח חברה שלי הכירה מישהו ונדלקה עליו. היה בינהם איזה קטע ואתם יודעים איך זה בנות, ישר מתאהבות. הקיצר, יום אחד היינו כמה חברות אצלה בבים וגם הוא היה והוא לא ממש התייחס אליה, וזרק לי הערות כל הזמן. שיחקנו אמת או חובה ויצא חובה אליי ואז הוא אמר:"חובה עליך לעלות לחדר שלה ולעשות לי מסאג'". לא ממש רציתי אבל חובה זה חובה. עלינו לחדר והזהרתי אותו שהוא של חברה שלי אז שלא יגע בי. כמובן שהבחור ניסה וניסה וזה הרתיח אותי. החלטתי ללמד אותו איזה לקח. הקיצר זרמתי איתו קצת, נשארתי עם חזיה ומכנס, הוא רק בלי חולצה...ואז אמרתי לו:"שתגיע לשיא, לפני שאתה גומר תגיד לי יש לי התפעה...". הבן אדם מתחמם, מתחמם וכשהוא אומר לי בשיא הלהט:"אני בשיא! אני בשיא" פשוט קמתי ואמרתי לו:"יאלה, יורדים למט חזרה"? הבן אדם היה בהלם כולו עושה לי:"מה למטה עכשיו???" ואז אמרתי לו: זה ילמד אותך לקח שלא מתחילים עם החברה של חברה שלך".... ובנים, אתם יודעים כמה זה כואב...חחחחח והסיפור השני שהייתי בצבא עם חברה הכי טובה שלי, האהבה הראשונה שלי. הקיצר היה לי אוטו פתוח ויום אחד נתקענו ברחוב הירקון בטיילת בפקק והיו מלא ערסים וכל הזמן ציפררו לנו וזרקו לנו הערות, התחילו איתנו. אמרתי לחברה שלי:"שימי אמברקס ותעלי איתי שניה על הכסא". היא כמובן לא הבינה ואיך שהיא קמה על הכסא דפקתי לה נשיקה צרפתית ופתאום כולם שתקו, אנשיפ היו בהלם...חחחח זה די שעשע....