נקמה מתוקה...

hero D

New member
../images/Emo6.gifנקמה מתוקה...

יאלה פותחים שרשור של הנקמות הכי מצליחות בנים/בנות, ספרו איך התנקמת פעם במישהו/מישהי שיצאתם או הכרתם? ובטוח יש סיפורים כאלו

ChilD SouL

New member
אפ'עם לא התנקמתי במישהו שיצאתי איתו

אני לא אוהבת לנקום.

cold fire1

New member
אני ראשון..

אמ.. הייתה לי איזה ידידה שהתפתח משו בעבר לזה בערך.. ואז היא הודיע לי שזה לא זה ושהיא לא מוכנה למחויבות או איזה שיט. אז יצאתי עם 4 בנות שונות בו זמנית בשבוע אחד.. ועכשיו כשאני חשוב על זה.. מה לעזאזל נקמה בזה?! אנל'א נוקם באנשים אני סתם רודף שמלות

hero D

New member
../images/Emo26.gifאני יתחיל

ובנים, לא להרוג אותי...חחחח חברה שלי הכירה מישהו ונדלקה עליו. היה בינהם איזה קטע ואתם יודעים איך זה בנות, ישר מתאהבות. הקיצר, יום אחד היינו כמה חברות אצלה בבים וגם הוא היה והוא לא ממש התייחס אליה, וזרק לי הערות כל הזמן. שיחקנו אמת או חובה ויצא חובה אליי ואז הוא אמר:"חובה עליך לעלות לחדר שלה ולעשות לי מסאג'". לא ממש רציתי אבל חובה זה חובה. עלינו לחדר והזהרתי אותו שהוא של חברה שלי אז שלא יגע בי. כמובן שהבחור ניסה וניסה וזה הרתיח אותי. החלטתי ללמד אותו איזה לקח. הקיצר זרמתי איתו קצת, נשארתי עם חזיה ומכנס, הוא רק בלי חולצה...ואז אמרתי לו:"שתגיע לשיא, לפני שאתה גומר תגיד לי יש לי התפעה...". הבן אדם מתחמם, מתחמם וכשהוא אומר לי בשיא הלהט:"אני בשיא! אני בשיא" פשוט קמתי ואמרתי לו:"יאלה, יורדים למט חזרה"? הבן אדם היה בהלם כולו עושה לי:"מה למטה עכשיו???" ואז אמרתי לו: זה ילמד אותך לקח שלא מתחילים עם החברה של חברה שלך".... ובנים, אתם יודעים כמה זה כואב...חחחחח והסיפור השני שהייתי בצבא עם חברה הכי טובה שלי, האהבה הראשונה שלי. הקיצר היה לי אוטו פתוח ויום אחד נתקענו ברחוב הירקון בטיילת בפקק והיו מלא ערסים וכל הזמן ציפררו לנו וזרקו לנו הערות, התחילו איתנו. אמרתי לחברה שלי:"שימי אמברקס ותעלי איתי שניה על הכסא". היא כמובן לא הבינה ואיך שהיא קמה על הכסא דפקתי לה נשיקה צרפתית ופתאום כולם שתקו, אנשיפ היו בהלם...חחחח זה די שעשע....

leok55

New member
אההההה

רצית ללמד אותו לקח אז זרמת איתו? ונשארת בלי חולצה? אחלה חברה את..... קצת הגזמת אבל בסדר.... וזה לא עושה בהכרח כאבים עושים ביד והכל נגמר תוך דקה
והקטע השני....חמוד ביותר....וחבל שלא הייתי במקום....חחחח

SANGUSUGA

New member
אבל אז זה באסה

אתה כבר בא במחשבה של "יאללה, יהיה כיף", ומתחיל להיות סופר חרמן. ואז היא אומרת לך "לא". אז אתה נשאר חרמן, אבל לא עושה כלום... אז באסה. אני מקווה שאף אחת לא תעשה לי את זה אף פעם.

hero D

New member
ממממ.....

שכחתי לציין שנשארתי עם סטרפלס למטה? ולזרום לא אומר שנתתי לו לנגוע בי....היה מת... ובתכלס? היא אפילו לא כעסה עליי, עשיתי לה טובה, גם ככה היא היתה מעיפה אותו בשניה שהיא היתה שומעת על זה.... ותאמיני לי? לראות אותו יורד למטה 10 דקות לא יכול להסתכל לה בעיניים...היה שווה את הכל.... בחיים לא הייתי מסכנת את החברות שלי עם חבר שלי בשביל גבר!

s h i r k u s h

New member
לא התנקמתי...

בשביל מה להשקיע זמן ומחשבה על דבר שלא תורם שום דבר ורק גורם לרגשות שליליים??!

Cobe1982

New member
אני לא בקטע של נקמנות בXיות, אבל...

חוץ מאחת, שיש לי גם תמונות עירום שלה וגם תמונה אחת ממש גרועה (היא יצאה שם כל-כך מכוערת...), עלה לי רעיון בנזונה... להעביר איזו שמועה דרך חברים משותפים- שגילו אצלי איידס, או צהבת, או שאני בהריון (טוב, רעיון רע.) או אפילו סתם הרפס... חזק, לא?

cold fire1

New member
את דופק תצמך ככה..

אחרי זה בכל העיר ירוצו עלייך שמועות ואף אחת לא תתקרב אלייך..

Cobe1982

New member
חחחח... נתחיל בזה שאני לא גר בעיר,

והחבר`ה זה לא חבר`ה מהשכונה שלי... דבר שני, שירוצו שמועות, הן לא יגיעו רחוק, כי זה לא יעניין אף אחד.. חוצמזה, לא באנו לתכנן פה את הרצח המושלם, כולה מעלים כמה רעיונות מה באמת יהיה אכזרי.. זהו.

למעלה