../images/Emo6.gifנראה שכל הבשלניות למינהן מדברות על אשכנזי
מה זה אני במיעוט?? אמנם אכלתי אוכל אשכנזי בבית חמותי - אבל את מאכליה של סבתא שלי אני זוכרת היטב ואפשר לאכול אותו היום גם במסעדות .אימי מבשלת המצאות שלה .
אמי- את לא במיעוט מי לא אוכל מזרחי../images/Emo35.gif../images/Emo97.gif
כולם נוסעים למסעדות בבויבריק כדי לזכות במאכלים טעימים, וללקק את האצבעות - אני מבשלת הכל - נתחיל מקובות מכל הסוגים ועד טבית - לא פוסחת על עוף מכובס וגפילטא פיש
נתחיל בפשוט. בכל בית יש חומוס. כנ"ל פיתות. אוכלים "מאכלים אדומים" יותר רסק עגבניות בתבשילים, יותר חצילים. אנחנו אוהבים בעצם אוכל טעים לא חשוב מאיזו עדה