סקר!!!

adii123

New member
../images/Emo6.gifסקר!!!

את מי אתם הכי אוהבים? 1. דין 2. סאם 3. שניהם 4. לא ניתן להשוואה ותרחיבו בתגובות :]

../images/Emo41.gifדינצ'וק../images/Emo41.gif

אין התלבטות בכלל!!!!!
הדמות של דין עושה את הסידרה הרבה יותר מעניינת! הוא פשוט מדהים!! מרגש, חזק, מצחיק.. וג'נסן כמובן שחקן מצויין... והנה עוד סיבה

A m e l y

New member
לא ניתן להשוואה

הדמויות שלהם פשוט שונות מידי אחת מהשניה כ"כ שאין פרמטרים להשוואה. אפשר להזדהות עם שניהם ואפשר לחלוק על שניהם.(שוב הגאוניות של קריפקי-אני לא אפסיק לסגוד לבן אדם...) מבחינת משחק אני מעדיפה את ג'נס,כי בכל זאת רואים את הניסיון.אבל גם זו בחירה די קשה,כלומר עם כל הדמעות שג'ראד מצליח לשפוך בסצינות ה"רגישות" שלו ,איך אפשר שלא לבכות יחד עם ה"פאפי פייס" שלו?

Charmed Or

New member
והמבט המאוהב../images/Emo112.gif

שהוא תוקע בג'נס? D: *מפסיקה להיות פאנגירל* באמת ג'נסן יותר מוכשר, למרות שג'ראד ממש טוב גם הוא. אני כל כך אוהבת את הקאסט. הו, ובקשר לשאלה - ברור שדין. הוא ציני ומצחיק ומגניב וקיקאס. :)

בטח שדין XD

הוא פשוט הורס :) הוא מצחיק, חתיך [ בקיצור הוא הכל ] אבל סאם גם נחמד ......

psycho girl297

New member
דין אין ספק שדין

אין פה בכלל שאלה אי אפשר בכלל להסביר למה הוא כל כך מדהים וסטקסט שלו כל כך מצחיק וג'נסן פשוט שחקן מעולה

darklighter

New member
דין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

כי הוא יכול להיות גם מצחיק ושנון וגם לרגש כשצריך.... והוא משחק מעולה...

A m e l y

New member
ואוו ../images/Emo12.gif

אנחנו עוד נצטרך לפתוח קבוצת תמיכה לאוהבי ג'ראד....קיפחנו אותו לגמרי
AJL-anonymous Jared lovers XDD

רעותוש02

New member
כעיקרון את סאמי אבל יש גם קטעים

למשל עם ורחמים העצמיים המוגזמים שאני מעדיפה את דין

דין, דין ורק דין!

ומה זה תרחיבו? מה כבר יש להרחיב? זה דין.. זה התגלמות השלמות.. טוב, אני מגזימה.. איך אפשר להסביר? דין הוא דין.. הוא סקסי וחמוד ומצחיק ו.. סקסי..

Shiri from the block

Active member
סאם.../images/Emo10.gif למה? כי אני מאוהבת בג'ארד עוד מימי בנות גילמור (ששם הוא נקרא דין../images/Emo46.gif)

למעלה