סתם משהו נחמד לאחר הצהרים

1נתי 1

New member
../images/Emo6.gif סתם משהו נחמד לאחר הצהרים

פרדוקסים למה השמש מבהירה את השיער אבל מכהה את העור? למה מעולם לא ראינו בעיתון את הכותרת "מיסטיקן זכה בלוטו"? למה כדי לצאת מ"חלונות 98" צריך ללחוץ על "התחל? למה למיץ לימון יש טעם מלאכותי, אבל לנוזל כלים יש טעם של לימון? למה לאיש שמשקיע את הכסף שלך קוראים "ברוקר"? למה החלק ביום בו התנועה היא איטית נקרא "Rush hour "? למה אין אוכל חתולים בטעם עכבר? כאשר מכריזים שאוכל לכלבים הוא "בעל טעם חדש", מי טועם אותו? למה נוח לא נתן לצמד היתושים !! לטבוע? למה מחטאים את המזרקים של נידוני המוות? אם הקופסה השחורה במטוסים היא בלתי הריסה, למה לא מייצרים את כל המטוס מאותו חומר? למה כבשים לא מתכווצות בחורף? ובכלל איך מגיעים שלטי ה- "לא לדרוך על הדשא" למרכז הדשא? אם סינים זורקים אורז בחתונה, האם מכסיקנים זורקים קקטוסים? במידה ומילה כתובה לא נכון במילון, האם זה יוודע לנו אי פעם? איך נדע כשנגמרת לנו הדיו הבלתי נראית? אם רגלי ארנבת מביאים מזל, האם לאותה ארנבת היה מזל? אם פרוסה מרוחה בחמאה נופלת תמיד על צד החמאה, וחתול נופל תמיד על רגליו, מה קורה כשמורחים לחתול חמאה על הגב? אם האדם הוא התפתחות של הקוף, למה קיימים עדין קופים? האם העובדים של ויסוצקי מקבלים הפסקת קפה? איך יודע בקבוק תרמוס שהמשקה צריך להשאר קר או חם? איך דואגים לכך שהצבאים יחצו את הכביש היכן שמיקמו את שלטי האזהרה? כשהיום אפס מעלות, ומחר יהיה קר פי שניים, כמה מעלות יהיו? למה צריכים לדפוק מסמרים במכסה ארון המתים? אם שום דבר לא יכול להדבק לשכבת הטפלון, איך מדביקים אותה למחבת? מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? האם ברווז עם רגל אחת ישחה במעגל? שמן זית עושים מזיתים, שמן תירס-מתירס, מהיכן מגיע שמן תינוקות? אם נהג מונית מביא אותך הביתה ! ! ברוורס, האם הוא צריך לשלם לך? אם מגיעים עם כלי רכב למהירות האור, מה קורה כש מדליקים את האורות? יום טוב! ותחשבו על זה!

נתי זה ענק

מהיכן שמן התינוקות? לצחוק או לבכות? רוצה עוד פרדוקס? קחי איך זה שרע לי ואני נשארת?

1נתי 1

New member
פריירית

מי שרע לו - הולך או........ עושה שלשני יהיה רע יותר
ועכשיו ברצינות - למה רע לך? אפשר לעזור במשהו? אולי כוס קפה ולשפוך את הלב יעזור?

rolan

New member
יונה יקרה שלי ../images/Emo140.gif

קודם כל
ע נ ק יש משהו שאני רוצה לומר לך ואגב כך גם לאחרים צריך להאמין, להאמין שאנחנו מסוגלים לעשות את הטוב ביותר עבור עצמנו איספי כוחות תני לתבונתך להוביל אותך קבלי החלטות גם אם קשות הן וצאי לדרך אנחנו כאן איתך ובשבילך

עלמה 3

New member
יונה - מצטרפת לדבריה של רולן

" את חייבת לקחת החלטה " ו ל ע ש ו ת ........

למעלה