לא, הבעיה ...
היא הצורה שבה אתה מבין את פני הדברים. >אני לא חושב שאנשים שכשנותנים להם חופש מתפרעים על ימין ועל שמאל ראויים לנהל פורום< לא, זה לא היה העניין של ה"חופש", אלא עניין ה*יחס-גורר-יחס* אני רוצה שתסתכל אודות תפקודי בשנה האחרונה בפורמי-תפוז, יש לך את פורום "לשאול את הרב", פורום "הארי פוטר", פורום "מאגיה וכישוף", פורום "חכמת הקבלה", פורום "מפקד הצבאות, פורום "פאנפיקים", פורום "תורה-שבעל-פה", פורום "חסידות ברסלב", פורום "נבואות ואקטואליה באחרית הימים", ואף המוני קמונות. אם תמצא 5 הודעות בלבד, בעלות גידופים והשמצות, אוריד את הכובע (ולא תמצא, ומדובר על מאות הודעות). כאשר בפורום אתאיזם, על כל תגובה מגיבים לך בהשמצות וגידופים, מסתמא שכך תגיב. להגיד עליי שבגלל חופש אני מאבד את הצפון, ומגדף על ימין ועל שמאל, את כדי כך שהנני "גדפן סדרתי". זוהי התרסה, הוצאת דיבה, וביזיון מצדך, וזה מלמד רבות עלייך מאשר עליי. זו פשוט דמגוגיה ! וסליחה שאני משתמש רבות בביטוי הזה בשבוע האחרון, אבל זה בערך הזמן שהתחלתי לגלות, שאכן כל האתאיסטים פועלים על דמגוגיות הנובעת מכריזמה גאונית - וכך למעשה, לאחר זמן כה רב, עדיין נשארנו עם אתאיזם כפייתי ופרימיטבי ((לא האתאיזים פרימיטבי\כפייתי, אלא, שהאתאיזם כיום, כפי שהוא מתנהל, הוא כפייתי ופרימיטבי). מעבר לכך - שוטט בתפקודי בשבועיים - חודש אחרון, ומלבד הודעה - שניים בעלות השמצות לגוברנור, אני מחפש אותך למצוא הודעת-גידופים שלי. והחופש לא השתנה. כנס לאתר חופש, וראה איזה השמצות גוברנור אלילכם הטיח בי, ומה הייתה תגבותי. כנס לפורום אתאיזם, ראה אילו השמצות ישמעל בושתכם הטיח לי, ומה הייתה תגבותי. וכן הלאה ... "כי, בסופו של דבר, כשאתה מנהל פורום אז יש לך כח מוחלט וחופש מוחלט בפורום, ואם הוכחת שבמקרים כאלה אתה מתפרע, אז השם ישמרנו מניהולך." שוב, הוכחת שאף את הרעיון הקוהרנטי של הודעתיי לא הבנת. אם יש גידופים -> אני מאבד שליטה, ומגיב בגידופים (והיום - אף לא את זה). אם הפורום יתנהל ברשותי, לא יהיו גידופים -> לא אאבד שליטה, לא אגיב בגידופים. מה קשה לתפוס זאת ? ומעבר לכך, הפורום כבר פתוח מספר-ימים, בנתיים הודעות בעלות אופי פוגעני לא היו פה, ולו אחת. השרשור ביני לבין "פגוש בדב שכול" - נמחק, לאחר שאני פניתי למנהל שיעשה זאת, מכיוון שירדנו לפסים אישיים, והסברתי זאת ל"פגוש בדב שכול" במסרינו בפרטי. ועל - henif התרעמתי שקרא להודעתיי "בולשיט", בלשון חריפה. אך גם זו, לא הייתה בעלת אופי פוגעני, כל שכן לא הייתה בעלת גידופים והשמצות. בנתיים הפורום זוקף את הזכות הזו לי, על אף שהייתה לי את הלגיטמציה - והמניע. כמושאמרתי, ימים יגידו. "נכון שאפשר להגיד שכולם ככה, אבל אני בתמימותי מכיר מספיק מנהלים טובים בתפוז שאני חושב שאפשר לקבוע סטנדרט לפיהם, אבל ייתכן שדעת הנהלת הפורומים בנושא שונה משלי." אכן, יש, יתכן שמספרם יכול להמנה על אצבעות ידיי. סופר-מן הוא אחד מהם, ולכן - הוא מנהל הפורום. הוא אחד היחידים בפורום אתאיזם, שמעולם לא הגיב בהתנשאות\השמצות\עוקצנות, מלבד אולי פעם או פעמיים שביקר את החקירה התאיסטית, וגם זאת - רק על פרשנותי, הוא לא אמר זאת מפורשות. ולכן - הוא המנהל כיום. מלבדו, גם דפקוסטר היה שיקול בשבילי, אך מה לעשות - עם כל זאת, שדפקוסטר הוא אחד ממתורבי הפורום (מבחינת לשונו), הנימה העוקצנית שלי במצב קטסטרופלי, אם ואכן הוא ישנה דרכיו, או יתחייב לשנות דרכיו - יתכן שבעתיד, בתור מייצג האתאיזם, גם הוא בעצמו יהפוך למנהל-משנה בפורום, אם יחפוץ בכך כמובן. שוב, ימים יגידו. ואני אתן לפורום לעמוד במבחן-מציאות, אם אראה שאני לא שולט בדיבורי, כמובן שאפנה את מקומי - ובכלל, אין זאת מהווה בעיה פרקטית, כי מנהל הפורום אני לא אהיה ב - 8 חודשים הקרובים, כאשר אהיה בן 16. נשתמע.