פינת הראיון הבדיוני

always be me mc

New member
../images/Emo6.gifפינת הראיון הבדיוני../images/Emo6.gif

והפעם ספיישל ד"ר פיל
עם אליסה יש להזכיר שהכל נעשה בהומור ולמטרות שעשוע ואין לקחת שום דבר ברצינות! אז בואו נתחיל
(אחרי ההפסקה שלאחר האורח הראשון חוזרים לראות את ד"ר פיל שמאחוריו רואים את הכסא שלו וכסא האורח ריק)
ד"ר פיל: ברוכה השבה לתוכנית. כזכור לכם התוכנית היום עוסקת במפורסמים עם בעיות אישיות כדי להראות שהם לא כל כך שונים מאתנו כמו שחשבנו.... כן, בטח(מחייך). את האורחת הבאה לנו חלקכם בוודאי מכירים אותה מימי "מי הבוס?" בה שיחקה בתור הילדה החמודה והשובבה סמנתה(מראים תמונה של אליסה בתור סמנתה על המסך מאחוריו), כן..זו היא, היא עשתה דרך ארוכה מאז והיום היא מגלמת מכשפה בתוכנית של ה-WB מכושפות ולמרות שהסידרה שלה קסומה היא מתקשה למצוא קסם בחייה האישים. מיד תבינו. בואו נצפה בקטע. (
מראים קטע שבו אליסה כותבת לד"ר פיל ומדי פעם רואים אותה מדברת אל המצלמה)
"שלום ד"ר פיל שמי אליסה וצפיתי בתוכנית שלך כבר כמה פעמים ובמיוחד התעניינתי בתוכנית שעשית על נשים בגיל 30 ושלושים פלוס שחושבות שיש להן בעיית מחוייבות ולכן הן לא מצליחות להתבסס ולהקים משפחה. אצל חלק מהנשים כאמור אישרת חשש זה ובהסתכלות אחורנית על חיי גם אני תוהה אם יש לי בעיה דומה כי מעולם לא הצלחתי להחזיק בחבר מספיק זמן עד החתונה חוץ מפעם אחת שהתבררה ככישלון והתגרשתי כעבור כשנה אז אני תוהה האם זו בעיה איתי שאני לא מצליחה לשמור על חבר או שזה נורמלי ? שלך בכנות אליסה מילאנו" (כשהקטע נגמר חוזרים לאולפן ורואים את אליסה יושבת על כיסא מול ד"ר פיל והדבר הראשון שהוא אומר זה)
ד"ר פיל: רק כמה פעמים אה?(מחייך חיוך ציני והקהל צוחק) יאללה לאורח הבא!
אליסה: הייתי צופה יותר פשוט אני ממש עסוקה ואין לי ממש פנאי לצפות בטלוויזיה
ד"ר פיל: כן .. בטח(בחיוך האופייני שלו. הקהל צוחק), סתם.. אני מאמין לך אז בואי נגיע לבעיה שלך. את באמת מרגישה שיש לך בעיה?
אליסה: אני מרגישה שיש לי הרבה בעיות(צוחקת וד"ר פיל מעיף מבט מצחיק על אליסה ואז אל המצלמה. כשאליסה מסיימת לצחוק קצת היא חוזרת להיות רצינית). כן בחודשים האחרונים אני באמת מרגישה שיש לי בעיה כזאת.
ד"ר פיל: יש לך מושג ממה זה יכול לנבוע?
אליסה: אם הייתי יודעת אתה חושב שהייתי באה לבקר אותך?(מחייכת)
ד"ר פיל: אני חושב שהיית באה בכל מקרה כי את מחבבת אותי(מחייך והקהל צוחק)
אליסה: כן(צוחקת) מי יכול לעמוד בפני הקסם שלך?
ד"ר פיל: אני יודע! סתם .. בואי נחזור לעניין אז תראי ביררתי קצת על חייך וגיליתי שההורים שלך נשואים כבר הרבה הרבה זמן האם זה נכון?
אליסה: כן זה מאוד נכון ואני ממש גאה בהם על כך
ד"ר פיל: אני בטוח שאת כן.. בכל אופן אני לא חושב שהבעיה שלך כל כך מסובכת. אני תמיד אומר שהדרך הטובה ביותר לחזות התנהגות לעתיד היא בהסתכלות על העבר ובמקרה זה על ההורים שלך. אני מתערב שבגלל הצלחת נישואי הורייך את חוששת שלא תזכי לגורל דומה וזה מה שעוצר בעדך.
אליסה: יש משהו בדברייך ואו אתה ממש טוב! כמה אני צריכה לשלם לך?(צוחקת)
ד"ר פיל: תאמיני לי שאם הייתי גובה כסף לכל עצה אז כבר הייתי ממש ממש עשיר(הוא, הקהל ואליסה צוחקים), סתם אבל את באמת רוצה לדעת מה הסוד לנישואים מאושרים וארוכים?
אליסה: כן(רוכנת לכיוונו)
ד"ר פיל: עושים את כל מה שהאישה דורשת במקרה שלך אני חושב שאת חייבת להחזיק את הגברים שלך חזק יותר כלומר תראי איך זה עבד בשבילי ובשביל רובין. (הקהל צוחק וגם ד"ר פיל ואליסה קצת)
ד"ר פיל: אוי איך שאני אסתבך על זה אחר כך(עושה תנועה של כריתת ראש וצוחק)
אליסה(בצחוק): אל תדאג אני אגן עליך(ד"ר פיל ואישתו שבקהל מרימים גבה)
ד"ר פיל: בכל מקרה מה שאני באמת חושב ממה שקראתי על הוריך זה שנישואיהם כל כך הצליחו בגלל שהם פתוחים אחד בפניה השניה האם אני צודק?
אליסה: אוי כן הם לא מסתירים שום דבר ומדברים על הכל בנישואיהם. הייתי רוצה שיהיה לי דבר כזה עם הבעל שלי.
ד"ר פיל: תגידי אומנם לא יצאתי כבר הרבה זמן אבל האם לא צריך קודם חבר בשביל לעשות את זה?(צוחק קצת). סתם.. אני מתגרה בך. זה חלק מהקסם האישי שלי.
אליסה: אני בטוחה(מחייכת)
ד"ר פיל: אבל כן לדעתי זה חשוב להיות כנים ופתוחים עם החבר. כנות זה לדעתי המפתח למערכת יחסים בריאה אלא אם כן את אומרת לו שבגדת בו ואז .. או או צרות (אליסה והקהל צוחקים)
אליסה: כן אבל אם הוא אומר לי שאני נראית שמנה אז זה גם לא תורם.
ד"ר פיל: שמעי יש דרך לומר כל דבר ואם הוא אומר לך את זה הוא צריך להתחיל לחשוש לחייו... סתם. אני באמת חושב שכנות ואמון זה חשוב במערכת יחסים ואצל כל זוג זה מתבטא ברמה אחרת.
אליסה: אבל ד"ר פיל בחזרה למה שאמרת שההורים שלי במידה מסויימת עוצרים אותי אז מה עלי לעשות?
ד"ר פיל: שמעי אני חושב שזה חשוב להסתכל על העבר במידה מסויימת אבל לא ברמה כזו שזה עוצר בעד. עלייך לחיות את החיים שלך בלא פחד אבל גם לא למהר. קחי את הזמן שלך תאמיני לי שכיום זה נורמלי למצוא אהבה ולהתחתן גם בגיל מבוגר, את לא חריגה יש נשים שעוברות את אותו הדבר ויש כאלו שעוברות את זה רק אחרי 2, 3 נישואים עד שהן מוצאות את האחד אז מצבך טוב. לא התחתנת שוב נכון?(מחייך)
אליסה: או לא, לא . תאמין לי למדתי את הלקח מהפעם הראשונה
ד"ר פיל(מחייך): חשבתי כך אז יש לך קצת בעיה אבל לא הייתי קורא לזה בעיית מחוייבות
אליסה: אז ד"ר פיל תודה רבה על התשובה זה ממש עזר ושוב אתה ממש טוב!
ד"ר פיל: כן.. זה למה כולם באים עלי בהמונים אז אליסה תודה רבה שבאת(הקהל מוחא כפיים) (הוא עובר במעבר חד לקטע הבא)
ד"ר פיל: בהמשך תהיה אצלנו סלין דיון שתספר לנו על הקשיים בחיי הנישואים. מיד נשוב. סוף אני מקווה שאהבתם. פעם הבאה אני אנסה לעשות ראיון אצל טוני דנזה

mc lyte

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ראיון מגניב ! אהבתי.
וזה יצא מצחיק במיוחד הקטע שהיא אמרה לו-- אליסה: אם הייתי יודעת אתה חושב שהייתי באה לבקר אותך?(מחייכת) כל הכבוד גל

אני לא יודעת מה איתכם אני אהבתי../images/Emo70.gif

חבל שאי אפשר לעשות את זה ממש בתור קטע כלשהו.. אבל גל כתבת משהו מאוד יפה

always be me mc

New member
תודה מאמי!../images/Emo9.gif תודה לכולם באמת../images/Emo140.gif

זה מחמם את הלב לשמוע דברים כאלה נהדרים! אני ממש שמחה שאהבתם

West Doll

New member
ראיון ממש חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

למרות שרובו היה רציני כזה
אבל ממש ממש אהבתי...תודה רבה גל

מכושפת15