פינת השטות והחירטוט

גולדי2002

New member
../images/Emo6.gif פינת השטות והחירטוט ../images/Emo6.gif

יוצאת לדרך בפעם הראשונה. לפינה זו תוכלו להביא כל מיני שטויות שתמצאו, קריקטורות, בדיחות, תמונות מצחיקות, צהובונים, וכיו"ב. זו הפינה להתפרק בה ולשחרר לחץ (כולנו צריכים את זה) ואתם מוזמנים. ובגלל שלא עזרתם לי לבחור שם (פארשים שכמותכם), התייעצתי עם הגולדי וביחד בחרנו את השם הזה
. ובשביל להריץ את העניין נעשה איזה סיפתח עם כמה קריקטורות משעשעות.
אז יאללה, חפרים, שחקו אותה ושתהיה לכולנו שבת של צחוקייייייייים
שלכם, אורן

adipo

New member
אני מביאה את מה ששמתי כבר...

אבל בטח אף אחד לא שם לב: (אני מבקשת להתמקד בפוזה של הקוף הראשון משמאל למעלה- פוזה שלא מביישת את דודי בלסר...) יום טוב וחג שמייח ומלא צחוקיייייייייייים! עדי

shanty.G

New member
למי שלא מכיר את קרויצפלד ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif

הנה שוב הקובץ המדהים. לפתוח רמקולים ולהקליק פעמיים על האייקונים משמאל לימין. שווה ביותר

shanty.G

New member
ועוד "../images/Emo4.gif" אחד: גילת אנקורי

אמנם לא מצחיק, ואפילו מקומם מאוד, אבל לכל שוחרי הידוענים: לפני כמה ימים באחת התכניות של השעשועון החדש ("חמים וטעים"?) בו יש תחרות תבשילים מקוריים עם חבורת שופטים- פלטה גילת אנקורי הברקה מפוקפקת ביותר. כאדם וכאמא. היא סיפרה על כך שבתה צמחונית מזה מספר שנים, ותמיד היא שברה את הראש מה לבשל לה. ליומולדת 18 הכינה אמא אנקורי תבשיל גדול, מהביל וטעים שבתה מאוד נהנתה ממנו. מכיוון שהתכנית סבבה בין היתר סביב עניין הצמחונות, היא מצאה לנכון להודיע קבל עם ועדה עם הפנים למצלמה, ש: מיטלי (או איך שקוראים לבתה), זה היה עוף! ?Need I say more

AmitKar

New member
לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה...

...להגיד אתה מנסה להגיד שזה שהיא שמה לה עוף באוכל זה היה לטובתה? לטובת הבריאות שלה? האופי שלה? המוסריות שלה? אתה מנסה להגיד שלשקר לבת שלה זה דבר טוב? שלא לכבד את החלטותיה זו אהבה אימהית? שביום כמו יומולדת לעשות דבר כל כך לא יפה זו דאגה? זה מה שאתה מנסה לומר? לא, כי לרגע חשבתי שזה באמת מה שניסית לומר. שלך, עמית

enbalush

New member
כן טמטום!!!!

זה היה רייטינג נטו! ואם היא עשתה את זה באמת, אז זו כפייה ושקר!

shanty.G

New member
גולדי

מה כל העניין עם ההרשמה לאתר vegatus ? ניסיתי להכנס לאתר כדי לצפות בקרטונ´ז נוספים והתחילו לשגע אותי עם ססמאות. הנחיות? (האם הוא בטוח?) רציתי להכניס את האתר לקישורים, אבל למה לסבך את הגולשים ?

גולדי2002

New member
בקשר לאתר

טוף, אחרי שבדקתי את האתר לפני ולפנים ראיתי שיש באמת מספר קריקטורות שדורשות סיסמה - לא ברור למה. אבל ברובם אפשר להסתכל חופשי. יש שם גם מתכונים טבעוניים שאפשר לתרגם ולהביא לפורום צמחונות טבעונות (מי שמוכן לעשות זאת. אני ניסיתי לתרגם איזה כמה מתכונים מחוברת אחרת שיש לי והסתבכתי עם הכמויות ועם השמות של המוצרים). בכל מקרה, אתר חמוד ביותר ושווה כניסה. שווה להכניס אותו לעמוד הקישורים, אולי לפתוח קטגוריית "חיות צוחקות" או משו כזה. והנה כמה בדיחות שאספתי משם: בדיחה על טבעונים: כמה טבעונים צריך בשביל להחליף נורה? 2 - אחד בשביל להחליף אותה והשני בשביל לבדוק אם יש מרכיבים מהחי. ועוד אחת: כמה ויויסקטורים צריך בשביל להחליף נורה? אף אחד - הם לא רוצים שתראו מה הם עושים. ועוד אחת שלא בטוח שתצחיק אתכם: למה גבינה טבעונית לא טעימה? - היא לא נוסתה על עכברים. כמה אוכלי בשר צריך בשביל להחליף נורה? אף אחד, הם לא רוצים לראו איך האוכל שלהם מיוצר. ודרך אגב, פירוש המילה "צמחוני", לפי האינדיאנים, הוא "צייד עני". סתם, שתדעו. ושאלה: צמחונים אוכלים קרקרים בצורת חיות? וכנסו לקטגורית הבדיחות ה"שובבות". יש שם כמה ממש טובות. יאללה זהו תמשיכו להביא כמה שיותר שטויות שיהיה לנו לפתוח את השבוע בכיף. שבוע טוב אורן

דדי שי

New member
אני חושב שקצת פספסת את הבדיחה

כשאומרים שהמילה האינדיאנית לצמחוני היא "Poor hunter", הכוונה היא לא ל"צייד עני" אלא ל"צייד עלוב". .... וכמובן שזו לא באמת המילה האינדיאנית לצמחוני! זו הבדיחה! DUH!

Neta558

New member
בקשר לשאלה..

אני מכירה צמחוני שבאמת לא אוכל קרקרים ועוגיות בצורה של חיות...הוא לא רוצה לאכול דברים בצורה של בע"ח. למעשה, הוא טוען שכשהוא היה אוכל נחשי גומי למשל, הוא היה אוכל להם קודם את הראש, שלא יסבלו לאורך כל האכילה... ובאופן לא מפתיע, אותו צמחוני קרוב משפחה שלי. כנראה שגעון גנטי...

למעלה