שלי
1)המורה לעיצוב (מקרקרת לה הבטן)-"אדם,אם אתה תגלה למישהו אני תולה אותך על העץ הכי גבוה באזור!"
2)מורה אחרת לעיצוב אני:מה נעשה איך היא ביטלה יומיים לפני? המורה:מי? אני:קלי קלארקסון הבריזה עכשיו היא היתה אמורה להיות פה מחרתיים! המורה:אה זאתי שצועקת? אני:את צועקת!היא שרה...
3)המחנכת שלי בזמן שהפלא מצלצל "אתה אמור להיות בבית חולים להשתלת כליה? אני:לא.. מחנכת:אז תסגור תפלא!
4)מורה למתימטיקה בזמן התקף עצבים "אמרתי לך תסתמי! ילדה:אני לא עשיתי כלום! (המורה באטרף) מורה:לא עשית כלום?את לא סותמת תפה שלך!!!!!!!!
5)מורה לתנ"ך (אותה ילדה ממתימטיקה חח) מורה:X חבל שאין קשר בין פעילות המוח שלך לבין מה שיוצא לך מהפה! (חח התלמידה יוצאת!)
6)המחנכת שלי(אני מת עליה) "אוף נמאס לי מכל הצ'אחלות האלה!" (פקאצות ופרחות חחח)
7)המחנכת שלי שוב..(מצביעה על כל מיני ילדים כולל אני חח ואומרת: "תסתום,סתמי,סתמי,סתמי,תסתום,תסתום,סתמי"
8)מורה רוסיה למתימטיקה(בהתקף עצבים עליי ועל ידידה שלי שעזרתי לה בשיעור.) "את לשבת שם,את נשארת פה ואתה תחזורררררררררררררררר" אני:אבל רק עזרתי להן! המורה:אתה לא עוזר אני המורה פה.. אני:ואת ממש עושה תעבודה שלך! המורה:אמרתי לך לעבורררררר (אחרי 10 דקות פתרתי תרגיל ובאתי אליה.) אני:המורה נרגעת? המורה:כן בוא אליי..
9)אותה מורה רוסיה למתימטיקה "למה במקום להפריע לי בשיעור אתה לא בא אליי ושואל,אירה איזה יפה את היום,איזה בושם שמת,איזה ריח טוב יש לך"-מבטא רוסי כבד חחח
10)מורה למתימטיקה(אותה אחת מלמעלה אבל לא הרוסיה) תלמידה:המורה איזה בת חמודה יש לך,ראיתי אותך איתה אתמול! המורה:זה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לו בולבולללללללל! (לא הספקנו להביו תיציאה הזאת והנה עוד אחת בדרך) מורה:"אולי תפסיק לשחק עם קקי??!
מוסיף..אם בא לכם תוסיפו רק צחוקים! 11)מורה לחיבור:מדברת אליי חחח מורה:דייייייייייייייייייי זה פוגע בי זה מפריע לייייייי די לדבררררררררררררר" אני(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 12)אני:המורה בא לך בייגלה? מורה לאנגלית:לא תודה חמוד...
13)באיזה מחצית המורה מביאה תעודות ומדברת כמה דקות עם כל תלמיד...כפרעליה!חח המורה:תראה איזה תעודה נהדרת יש לך! (אני פרפקציוניסט אם אל מעל 90 אני יגור ברחוב חח) אני:מה??מה זה הדבר הזה??זאת תעודה? המורה:אויש אתה מפגר...
היה יום שאני חבר שלי ועוד ידידה עמדנו מחוץ לאיזה כיתה והסתלבטנו אחד על השני אני:כי אני יודע הכלללללללללללללללללללללללללללללללל" מורה יוצאת מהכיתה ואומרת לי:"כי אתה יודע הכלללללללללללללללל"
אני המתורגמן של המורה הרוסיה למתימטיקה המורה:רואים פה משפט פיתגרוס?תשייכו זה למינסרה,איך עושים זה?תשתמשו פרבולה! אני:רואים פה תמשפט פתגורס?תעשו משהו ואיך שהו שיהיה קשור למנסרה ולפרבולות.... המורה הרוסיה בא אליי "נו איך הלק שלי?" אני:מאוד יפה(מעקפ תפרצוף..) המורה:אני מדברת יפנית" אני "וואלה?תגידי משהו" המורה:אבל אני כבר לא זוכרת...