רוזוול חוזרת!!!!!!!!!!!! כרגע ראיתי בערוץ 3 פרסומת שהעונה החדשה של רוזוול תתחיל בקרוב
ש שרונה מ New member 30/11/03 #1 ../images/Emo6.gifרוזוול חוזרת!!!!!!!!!!!! כרגע ראיתי בערוץ 3 פרסומת שהעונה החדשה של רוזוול תתחיל בקרוב
../images/Emo6.gifרוזוול חוזרת!!!!!!!!!!!! כרגע ראיתי בערוץ 3 פרסומת שהעונה החדשה של רוזוול תתחיל בקרוב
ש שרונה מ New member 30/11/03 #5 מתי רוזוול חוזרת אני לא יודעת מתי כי אמרו בקרוב אז צריך לחכות קצת בסבלנות....... למרות שלי אין
מ מילקשייק בכחול New member 30/11/03 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגמני ראיתי... הפעם זה השתנה..ליז מראה עם האצבע כלפי מעלה... לטס ארך השיער...
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגמני ראיתי... הפעם זה השתנה..ליז מראה עם האצבע כלפי מעלה... לטס ארך השיער...
D Dawson girl New member 1/12/03 #7 ורק אני ללא ראיתי ../images/Emo10.gif ככה זה כשאף בספרים ולא רואים טלויזיה!! איך הפרומו?...
H h e n y New member 3/12/03 #8 אל תדאגי../images/Emo5.gif אני איתך..... *הולכת להדליק ערוץ 3 אולי יהיה את הפרומו*
S Snidget And Co New member 5/12/03 #9 ../images/Emo153.gif יש כבר יום שידור... בדקתי באיזשהוא אתר על זה, והיה כתוב שזה מוכח, ראשון בדרמה נגמר ורוזוול מתחיל... יכול להיות שיום ראשון הזה זה הראשון בדרמה האחרון כי לא היו פרסומות לעוד אחד... מור.
../images/Emo153.gif יש כבר יום שידור... בדקתי באיזשהוא אתר על זה, והיה כתוב שזה מוכח, ראשון בדרמה נגמר ורוזוול מתחיל... יכול להיות שיום ראשון הזה זה הראשון בדרמה האחרון כי לא היו פרסומות לעוד אחד... מור.