שלום לכולם!

../images/Emo6.gif שלום לכולם!

אני דבורית אמא לדוד המקסים בן חודשיים וחצי, לפני שבוע סיימנו עם הגבסים ושמנו לו את הנעליים החדשות. לאט לאט הוא מתחיל להתרגל למרות שעדיין לפעמים זה מציק לו. לפחות את כל התסכול הוא פורק בהנאה מרובה באמבטיה, בועט ברגליים בכל הכח ומוציא את כל המים מהאמבטיה (אני נהנית יותר ממנו...). רציתי לשאול לגבי הנעליים, למרות שהייתי אצל הרופא והוא אמר שהנעליים יושבות טוב, זה נראה לי לוחץ מידי כי כשאני מורידה לו את הנעליים יש לו ממש צורה של הנעל ונראה שזה לוחץ. לעומת זאת אם אני אשחרר חורים באבזם הרגל לא תשב מספיק טוב. האם זה בסדר כמו שהרופא אומר או שהרגל תישאר בצורה הזו? אגב- נורא נחמד לשמוע עוד אנשים שחווים את אותה חוויה, למרות שכשאני מסתובבת ברחוב, כמעט כל בן אדם שלישי אומר לי שגם לבן שלו היה או לאחיינית, לבן דוד וכו' וזה מעודד.... שבוע טוב לכולם והעיקר להיות בשמחה תמיד

פרלמנים

New member
שלום וברוכים הבאים לכם

ראשית, קראי כאן שאלה דומה לשלך, מחודש אפריל האחרון. שנית, נעים מאוד, אני ג'סיקה, אמא של דניאל-עוז בן 11 חודשים, נולד עם ק"פ דו צדדי ומטופל בביה"ח שניידר אצל דר' וייגל. השלב הראשון של הנעליים מאופיין בהמון שאלות ותהיות, עד שלאט לאט המיומנות שלך וטביעת העין שלך משתכללת. אז כמו שכבר קראת בשאלה שבקישור, תופעת הלחץ על הרגל והקפל של השומנים שנוצר מעל הקרסול היא מוכרת וחולפת לאט לאט בשלב בו מורידים קצת בשעות הנעליים...(אנחנו רואים שיפור בתופעה הזו, התחיל להשתפר בערך חודש אחרי ההקלה בשעות)... הפעם לא אשכח את העצה של סיגי- בזמן האמבטיה לעשות עיסויים ומישמושים לרגליים בעיקר באזור הקרסול, זה מזרים את הדם באזור ועושה לנו ולפשושים נעים... אשמח אם תשתפי אותנו בסיפורכם, מתי גיליתם את הק"פ, מאיפה בארץ, איפה מטפלים, והאם דוד הוא הבכור או שיש לו אחים ואחיות? אנחנו כאן בשבילכם, ומקווה שגם את תוכלי בקרוב מאוד לייעץ לאחרים מהניסיון שלך. כאן זה כמו בית ליל מנוחה , ג'סיקה

אנגלה3

New member
שלום דבורית../images/Emo13.gifוברוכים הבאים

שמי אנג'לה, ואני אמא לשחר שאתמול חגג חצי שנה, היינו עם הנעליים ל-23 שעות במשך 4 חודשים ולפני שבוע הורדנו ל-12 שעות לילה בלבד (בקרוב אצלכם
). לגבי הנעליים - הרגל אמורה לשבת בתוך הנעל כשהעקב למטה, אני פתרתי את הבעיה שהעלת ע"י מדבקה שנקראת פלסטיזוד, הטכנאי שהכין לנו את הנעליים הדביק את המדבקה בחלק האחורי בתוך הנעליים - פתר לי שתי בעיות - לא היו יותר סימני לחץ והעקב ירד עד למטה ללא בעיה. גם לי קרה את אותו הדבר - גם אני התחלתי לשמוע מכל מיני כיוונים על הק"פ - כנראה שעד שלא נחשפים לק"פ לא מודעים לו
. והכי נחמד ומעודד זה להגיע לביקורות ולראות ילדים גדולים יותר ואת התוצאות... בהצלחה בהמשך, תעדכנו... אנג'לה

תודה על העצה

היינו אצל הרופא ובאמת הוא אמר לנו לשים את המדבקה הזו ולוסיף עוד חורים באבזם וזה פתר את הענין שהעקב לא ישב עד הסוף. ולגבי הלחץ על הרגל, זה באמת מרגיע לשמוע שזה עובר וזה נעלם עם הזמן.

אירנה ק

New member
שלום, דבורית

אני אירנה, אמא של מאיה המקסימה בת שנה וחודש. גם אותי זה הדאיג הקפל של שומן מאל הקרסול. נכון לעכשיו כשהבת שלי עם הנעליים רק בלילה כבר 3 חודשים זה מתחיל להסתדר לאט לאט. אני אופטימית. תספרי אליכם יותר. אנחנו פה בפורום נורא שוויצריות
כל הזמן שולחות תמונות של הקטנטנים שלנו , אז תצטרפי גם את ותתני לנו לראות את ה
שלך

קצת על עצמנו...

אני אמא טריה לדוד המתוק בן חודשיים וחצי בן בכור. בשבוע 16 בערך באולטרה סאונד שגרתי התבשר לנו כי יש לעובר ק"פ וכמובן שאנחנו לא ידענו מזה ונלחצנו ברמות מטורפות, רק לאחר שיחה וייעוץ עם ד"ר פנסקי בבי"ח קפלן, שאצלו אנחנו מטופלים כיום ומאוד מרוצים, נרגענו והבנו מזה בדיוק ק"פ. דוד עבר 8 גבסים ולפני כשבוע עברנו לנעליים. אנחנו גרים ביד בנימין (ליד גדרה), ואנחנו ממגורשי גוש קטיף. אני אשלח תמונה, פשוט כל התמונות עדיין במצלמה ולי אין מושג איך מעבירים אותם למחשב, אני אחכה שבעלי יעשה את זה. חוצמזה תודה רבה על העצות, זה מאוד עוזר... יום מקסים דבורית

ליבי א

New member
שלום דבורית

לפי מה שזכור לי שאנחנו התחלנו עם הנעליים גם לבת שלי יהיו סימנים של הנעליים וגם סימנים כחולים והרופא אמר שזה בסדר וככה זה צריך להיות ועם הזמן הרגליים ומתרגלות וזה עובר אז לדעתי אין לכם מה לדאוג. אז יהיה לכם בהצלחה ושיעבור בקלות. דרך אגב אני אמא לנוגה בת שנתיים ושבעה חודשים והמצב של הקלאב פוט הוא במצב מצויין (חמסה). ועוד חודש אנחנו בביקורת ונראה מה צפוי לנו. המשך יום נפלא. ביי ליבי

למעלה