תקראו תקראו תקראו!

•aniviel•

New member
../images/Emo6.gif תקראו תקראו תקראו!

קודם כל, בטח לא שמתם
אבל היה אמור להיות חידון על עלילות הסרטים ביום שבת שמעולם לא היה... כמובן שהוא נדחה ואני מצטערת על כך, והוא התקיים מאוחר יותר - בשעה 21:35, תהיו פה! כמו כן, הוא יהיה גם במתכונת מעט שונה מבדרך כלל
חוץ מזה, לא יודעת אם שמתם
אבל התחיל טקס 'תפוח הזהב' לבחירת הפורומים הטובים ביותר בתפוז, יש קישור להצביע בתחרות בצד שמאל של המסך שלכם וכמו כן גם בהודעה בהמשך העמוד, אתם כמובן מוזמנים להצביע לפורום המגניב שלנו (מספר 964), אבל אם לומר את האמת אני מן הסתם לא מצפה לזכות בשום דבר כי קודם כל זה פורום חדש ודבר שני יש פורומים על נושאים הרבה יותר מרכזיים מאשר שר הטבעות שגם, אני מניחה, יותר מגיע להם לזכות וגם יש שם יותר משתתפים... אבל זה יהיה נחמד בכל מקרה אם תצביעו
יאללה, אוהבת אותכם
לירון נ.ב, התחלתי לעבוד על תכנון מפגש שר הטבעות לפסח שייערך כנראה גם בעזריאלי וגם אצלי, הסבר מפורט יותר יגיע בימים הקרובים

•aniviel•

New member
../images/Emo9.gif ודרך אגב...

אני מתנצלת אבל ראיתי היום את שני הצריחים עם תרגום באנגלית ואני חייבת לתקן את החתימה שלך... חח
Rock and pool, is nice and cool, so juicy sweet. Our only wish, to catch a fish, so juicy sweet!

ChipiM

New member
אמממ בודקת...

אם החתימה בסיידר... להתעלם מההודעה...

הצבעתי.. ../images/Emo9.gif

רק שאין שם -אף פורום- שאני הצבעתי אליו...
ונראה לי שפשוט כל האנשים מהפורום שבמקומות הראשונים הביאו מלאאאא אנשים שיצביעו אליהם גם בלי שהם רוצים... (מנסה למצוא תירוץ...
)

ThisIsJustME

New member
חחח למשל..

פורום המורדים כל האיזה 10000000000000000 אנשים שייש שם
חחחחח
ואם יש פה מישהו מפורום המורדים אל תבינו לא נכון, אין לי שום בעיה עם פורום המורדים

דווקא לי יש.. ../images/Emo3.gif

אבל אני ילדה סובלנית, ואני לא יתחיל לשנוא כל מי ששונא המורדים... מה שאני הכי פחות סובלנית אליו זה כשאוכלים בשר..
אבל אני מנסה לחיות עם זה..
(טוף, כדאי שאני ישתוק..
)

Pink Princess

New member
קראית קראתי קראתי!

1) אממ או קיי שמתי לב לחידון 2)אמממ סבבה אני אצביע.

למנהלים...

שמתי לב עכשיו שיש פה מלאאאאאאא שירשורים חדשים והרבה מהם סתם שטותיים או שהם פשוט היו יכולים להיות ניצלו"שים בקלות.. אבקש שתעירו קצת יותר בקשר לזה.. ושאולי תחברו שירשורים שקשורים אחד לשני כדי שיהיה יותר סדר...
תודה מראש..

אם תפוז אומרים אז..

כנראה אי אפשר. אבל מה כן אפשר, להיכנס תחת ניק אחד ולהצביע שוב{ושוב ושוב}.

למעלה