מלאכית, השמיעי קול מתגעגעים פה לצבע האדום שלך
ק קוקילידה23 New member 2/8/10 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo124.gifמלאכית, השמיעי קול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif מתגעגעים פה לצבע האדום שלך
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gifמלאכית, השמיעי קול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif מתגעגעים פה לצבע האדום שלך
מ מלאכיית New member 6/8/10 #2 קוקריקו תרנגול../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif קוקיייי ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ניראלך שאני אעלם ככה סתם? נסעתי לחופשה עם המשפחה לשבוע! משופ מה, תמיד שאני נוסעת, בורח לי מהראש להיכנס להודיע. את יודעת אם כל הארגונים, הסידורים והאריזות! מבטיחה להשתדל פעם הבאה לזכור יותר אף פעם לא שוכחת, תמיד פתאום באמצע החופשה נזכרת בכם ומצטערת שלא הודעתי! שיהיה סופשבוע מדהים!!
קוקריקו תרנגול../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif קוקיייי ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ניראלך שאני אעלם ככה סתם? נסעתי לחופשה עם המשפחה לשבוע! משופ מה, תמיד שאני נוסעת, בורח לי מהראש להיכנס להודיע. את יודעת אם כל הארגונים, הסידורים והאריזות! מבטיחה להשתדל פעם הבאה לזכור יותר אף פעם לא שוכחת, תמיד פתאום באמצע החופשה נזכרת בכם ומצטערת שלא הודעתי! שיהיה סופשבוע מדהים!!
ק קוקילידה23 New member 6/8/10 #3 ../images/Emo6.gifחחחחחחח אין לך צורך להתנצל זה ברור שיש חיים מעבר לפורום אני שמחה לשמוע שאת מנצלת את החופשה כמו שצריך התגעגעתי
../images/Emo6.gifחחחחחחח אין לך צורך להתנצל זה ברור שיש חיים מעבר לפורום אני שמחה לשמוע שאת מנצלת את החופשה כמו שצריך התגעגעתי
מ מלאכיית New member 6/8/10 #4 גמנייי מאודד ../images/Emo25.gif ואת לא יודעת לא יותר מדי התנצלתי, יותר הסברתי את עצמי וכמובן שמבלה, בכל זאת עוד מעט מתגייסים, צריך לנצל את האזרחות התמימה שלי
גמנייי מאודד ../images/Emo25.gif ואת לא יודעת לא יותר מדי התנצלתי, יותר הסברתי את עצמי וכמובן שמבלה, בכל זאת עוד מעט מתגייסים, צריך לנצל את האזרחות התמימה שלי