עוד 32 יום-העסק מתחמם

משמרותי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gifעוד 32 יום-העסק מתחמם

ההפקה של ערב ה8 שנים לזיכרו של מאיר תופסת תאוצה.הפוסטרים מוכנים והגלויות גם כן וההכרזה תצא בקרוב עם סגירת רשימת המשתתפים.אין אישור לפרסם שמות אך נירמוז שהגרעין הקשה של חברי מאיר יהיה,ויש גם שמות חדשים,רעננים וטובים.הבעייה של המנהלים המוסיקלים היא לסנן את האומנים כי גדול הביקוש להופיע,למעלה מ20 ! אמנים מבקשים לעלות על הבמה במשמרות. אז ניפגש על הדשא הגדול,ויהיה לנו טוב טוב מטוב מאד מזל שיצאת עם הכלב

novemberain

New member
רוצה רוצה!

פוסטרים לתלות ברחבי המושב שאני עובדת בו. כמה טוב שחוזרים למשמרות.

משמרותי

New member
יופי נהדר../images/Emo140.gif

תיצרי קשר עם שירז או איתי לצורך פרטים נוספים,וניראה איך מתקדמים.ולמה רק במושב?מה בדבר שאר האיזור הקרוב? יש עוד מעונינים?

AVI82

New member
שאלה קצת פרובינציאלית.

למה אין זמרים מזרחיים? הרי מאיר אהב את זוהר (הוא זוהר,ואני רק מאיר) ארגוב,אני לא מדבר על זמרים כמו קובי 'בלבלי אותו' פרץ או מושיק 'אני לא זמין' עפיה,אלא על הפטישים הקלאסיים כמו שלומי שבת,איציק קלה,ניסים גרמה המתבקש וה(כמעט) גדול מכולם-עמיר בניון,שאגב,לא מזמן קראתי ריאיון עם אחיו הלא פחות מוכשר אבי בניון,שאמר שהוא מאוד אוהב את מאיר.יכול להישמע מאוד מעניין שירים של מאיר בעיבודים מזרחיים,במקום החידושים הלפעמים מתחכמים-מדי שהיו עד היום,לא?

שלומי שבת השתתף אם אני לא טועה

לפני שנתיים..הוא עשה ביצוע ל"אגדת דשא"..היה די חלש האמת. מה שכן,עמיר בניון יכול להיות מאוד מעניין."מודה אני" עובר לי בראש.. הדרקון

AVI82

New member
לא הייתי קורא ללאה שבת זמרת מזרחית

וכן יצא לניסים גרמה שיר עם איציק קלה שכתב מאיר

משמרותי

New member
ניסים גרמה

שמגדיר עצמו חבר טוב של מאיר,יצא לא מזמן עם עוד שיר שמאיר כתב עבורו. השאלה באופן עקרוני צריכה להיות מופנית למפיק המוסיקלי יהודה עדר.אישית אנ'לא חושב שיש איזו דעה קדומה או כוונה מסויימת.... ולמען הגילוי הנאות לאה שבת הופיעה פעמיים במשמרות,והיתה גם אהובה עוזרי עם דודי לוי. וכן מעניין לשמוע את עמיר בניון שר "שיר כאב"....

noa08128

New member
הוו אני אשמח:)

אני קוראת פה הרבה אבל לא יוצא לי לרשום :) אני מחכה ומצפה למופע השנה. אני מקווה שרונה קינ תהיה השנה ן-היא עשתה ביצוע מעולה לפצועי אהבתנו. נתראה על הדשא.

למעלה