7X2 -

../images/Emo6.gif ../images/Emo2.gif 7X2 -

אני מניחה שיהיה שרשור על הפרק, אז הנה ההודעה הראשונה: מדוע, לכל הרוחות, יס מתעקשים לתרגם את שם הפרק, The Mommy Problem, כ"בעית המומיה", היינו The Mummy Problem ???

ג'וש, ג'וש, ג'ושוע...

This is probably the greatest assemblage of Democratic talent since the last time Jed Bartlet dined alone. ולו מגניבה. גרסה קומפקטית של איימי. אין מה להגיד, נשים דעתניות, מוכשרות וחכמות עושות לי את זה. ואתם לא יודעים כמה שמחתי לראות את ג'אנין גארופלו.

אסל

New member
אני מאוד חיבבתי אותה בעבר, אבל כאן

לא יודע, מקווה שהיא תשתפר בעתיד אבל משהו בה לא נראה לי. צר לי שאני לא יכול להעביר את זה בדיוק; נאמר ככה- איימי היא לא הייתה.

אני התאהבתי בה בפרק הזה

אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את הפרק, ופשוט הפה שלי היה פעור במשך כל הרגעים שהיא על המסך -- להגיד לסאנטוס בדיוק את דעתה, לדבר על ה-cult של ג'וש כשזה מגיע לאנשים [הוא קורא לזה נאמנות], זה מעולה. מצד שני, הטעם שלי בנשים ידוע כבעייתי, אז מה אני יודעת... אבל בבחירה בינה ובין איימי - היא לוקחת. באיימי יש משהו smug ומרוצה מעצמה מדי לטעמי, וכוחני מדי עם המיניות שלה. שלא תבין אותי לא נכון, אם לצטט את איינסלי, i like sex etc., אני רק חושבת שהדרך שבה איימי עושה את זה היא לחלוטין יותר מדי... כן, smug זו מילה טובה. איימי מעצבנת אותי, ואני צריכה 'לסנן' את האופן שבו היא אומרת ועושה דברים בשביל לאהוב את מה שהיא אומרת ועושה. לו... לו... פשוט שם. בלי קשקושים והתבחבשויות. והייתי מאוד מרוצה מסאנטוס כשהוא אמר לג'וש שהוא צריך לשמוע את כל הדעות ולהחליט -- עד עכשיו לא התרשמתי ממנו יותר מדי, ובעיני זו הייתה בחירה של מנהיג.

buffgirl

New member
עזבו, אני כל הפרק צועקת אל המסך:

"יש פה ג'וש
" "ג'וש!!
" תשאלו את סתיו
פרק נחמד, משהו בו היה לי קצת חסברף אבל הוא לא רע בכלל. נחמד לדעת שלא סי.ג'יי היא המקור, לא יכולתי לראות אותה כזו
ואיפה דונה?!

למעלה