בידור ועוד בירדוק : פינה יומית :

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif בידור ועוד בירדוק : פינה יומית :

סלחו לי שהפרדתי את הודעותיכם החשובות
עזבו! שם יש תחרות של הפרסים. לא שייך לנו...
ממשיכים את רוח הדברים.
ולא מפסיקים!אה? ברור לכולם? זוזו!!!

IBP1

New member
גררררר ......

תגיד התכוונת לפרסים במובן של אלה מאירן.... או החבילות העטופות בנייר צבעוני וקשורות בסרט צבעוני ....נו הדברים האלה שעליהם נאמר שמי ששונא אותם יחיה.....? וראה הוזהרת להפריע את מלאכת הכתיבה בשנית ... ושמע נכון שאתה פרסי קמצן ....אבל אתה זוכר מה שאתה הבטחת ????

פרויז1

New member
הבטחות יקויימו כפי שהובטחו.

לכש אקבל - אפרסם. ממתין למשלוחה..

פרויז1

New member
החוויה שלי מאירן THE WIZARD 55

בשנת 38 כששחקתי בחצר נחתה חללית עם מלא צבעים פתאום ירד משם יצור מוזר שקראתי לו אח"כ אי.טי..הוא עשה לי בואי עם האצבע, אז הלכתי..כי במילא לא היה מה לחפש כאן, רק ביצות וחול.. טסנו אולי איזה 2 דקות, זאת היתה חללית ממש מהירה ואז נחתנו במקום אחר, הבחורים שם הלכו עם שמלות וכיסויי ראש, נראה לי שבדרך לצאת מהארון..זה היה מצחיק אז צחקתי.. אבל איזה איש אחד לא אהב את זה שצחקתי, הם הכניסו אותי לכלא האירני, ומאז אני מחכה שמישהו ישים לב שהלכתי לאיבוד ויעשו מבצע חילוץ נועז.. הצילו.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif מעניין מה היתה חוויתו של בוש שילת ש

כששכב בבית החולים בגלל שפעת קלילה (רק שיהיה בריא) ואחות פרסית בעלת עיני איזמרגד כרכרה סביבו

פרויז1

New member
מעולם לא שכבתי בבית חולים בוש האחד

בגלל שפעת כי אפשר למות שם.רק גאיה אוהבת בתי חולים.אם כבר חלית בשפעת לך לדיסקוטק תבריא מהר יותר.הבעיה באחות פרסית שהיא קמצנית ולכן נסתפק בחתולה פרסית.

פרויז1

New member
חח זה היה בצחוק, מי בכלל מתאשפז בגלל שפעת קלה

נזכרתי בתגובה שלך עם אחות, ועשיתי סלט. אם תגובה זו הביאתך לכאן פרויז הרוויח. חתולים ואני לא חברים אני רק מאכילה כמה בחצרי והן נעשות חוצפניות ברמות.

פרויז1

New member
אבא שלי התאשפז בגלל שפעת קלה בוש האחד

אני הגעתי לכאן כי וויזארד אמרה שהיא רוצה לשחק איתי אבל הבריזה לי,היא מאד חמקמקה.פרויז הזמין אותי לארוחה בביתו. חתול הוא זכר.אני חתול כי אני דופק ובוכה,יש לי תשע נשמות,אני גמיש,איך שזורקים אותי אני נופל על הרגליים שלי,אני נקי מאד,אני לא אוהב עכברים.אני מלקק את עצמי.במיוחד שנופלת עלי גלידה. כל הסיפורים של גאיה על בתי חולים מזכירים לי סרטים מגיל 18 ומעלה על חולה ששוכב סובל בבית חולים ובאה אחות ועושה לו טוב.

פרויז1

New member
חתול הוא זכר וחתולה היא נקבה שילת של

ואני התכוונתי לשניהם. באמת מאשפזים בגלל שפעת קלה, אולי כדי למנוע סיבוכים. וויזארד חמקמקה, מה פתאום היא פשוט עסוקה בבית החדש, לא מזמן נרטבה בגשם וחיכתה לאביר שיבוא ויפתח את הדלת שננעלה

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif THE WIZARD 55

התקלחתי ובאתי.. עכשיו אני לא עושה כלום, זהו! אני נחה עד מחר בבוקר כמה אפשר כבר לעבוד..

פרויז1

New member
שילתת בואי גם לשחק THE WIZARD 55

נראה לי אני אפרסם הזמנה באקטואליה למשחק כאן..תרשמי אני אתן לך תפקיד טוב :pP

פרויז1

New member
ויז , יא בוגדת במולדת ערב פורים ! פרויז1

המן הרשע יטפל בצווארך!
מה את לוקחת את שילתוש מפה, אה? תביאי את כל החברים שלך מאיפה שאת רוצה לפה. יש פה גונדי !

פרויז1

New member
בוקר של שבת יפה ומאירה. שילת של

פרויז הבננתי שהמשחק יבוצע בבמת פורום פרס ומדי
ואתה אחד המשתתפים החשובים. 'גונדי', חייבת לגגל בפורום. מילים ומאכלים שאיני מכירה פעם קראתי שאין מילה בעולם שאין לה משמעות, רק צריך לחפש את השפה בה היא נהגית.

פרויז1

New member
תיכף אפנה אליך פרסיה עסלית פרויז1

שתסביר לך את זה. תחזיקי מעמד, הסיוע בדרך!

פרויז1

New member
חח פרסיה אסלית,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שילת של

אלו יפות שבא למות עיני איזמרגד להן. היזהר! אני עוד עשויה להתחיל לבשל מאכלים פרסיים שמעתי שהכנתם גוזלת זמן רב ואני מצאתי לי פטנטים שמקצרים את זמנם של התבשילים הישראלים שאני מקדיחה

פרויז1

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo261.gif../images/Emo178.gif ../images/Emo6.gif

אי אפשר להעביר קטע מאשכול. אפשר להעביר אשכול שלם(בלי קשר לכמות התגובות) ולהדביק לאחר. פה העברתי אחד אחד. קריעת תחת ממשית. לא רציתי למחוק כלום! לא מוחק!!!

THE WIZARD 55

New member
דווקא אפשר פרויז

חחחח חבל שלא שאלת לפני כן
בקיצור פרסמתי הודעת משחק לא נראה לי שיהיו 22 משתתפים, יבשים:) מקסימום נשחק בתופסת או מחבואים
לילה טוב

למעלה