בדיחה - לקרוא עד הסוף

b e ll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבדיחה - לקרוא עד הסוף

שפן אחד רץ ביער, פתאום רואה את הפיל שותה וודקה אומר השפן לפיל: "פיל, פיל, עזוב אותך וודקה, סתם הורס את הכבד בוא נרוץ נעשה שרירים נזיע קצת...." חושב הפיל ואומר "וואלה, אתה צודק" ומצטרף אל השפן. אצים רצים השפן והפיל ולפתע נתקלים בג'ירפה מעשנת ג'וינט. אומר השפן לג'ירפה: "ג'ירפה, ג'ירפה, למה לך לעשן את הדבר הזה? סתם הורס את השכל. בואי רוצי איתנו, נעשה שרירים, נזיע קצת..." חושבת הג'ירפה ואומרת "וואלה, אתה יודע מה? מתאים..." אצים רצים כולם ביחד ונתקלים בקוף שמזריק, אומר לו השפן: "קוף, קוף, עזוב אותך מהחרא הזה, סתם דופק את המוח, בוא תרוץ איתנו, נעשה שרירים, נזיע קצת..." אומר הקוף: "אתה יודע מה? שיחקת אותה" זורק את המזרק ומצטרף לחבורה... אצים רצים כל החבורה ביער ולפתע נתקלים בזברה שניה לפני שבולעת את הטריפ אומר לה השפן: "זברה, זברה, למה לך את הגועל נפש הזה? בואי, רוצי איתנו נעשה שרירים נזיע קצת..." חושבת הזברה ואומרת לשפן: "אין כמוך בכל גן החיות, וואלה אתה צודק" אצים רצים כל החבורה ביער לפתע נתקלים באריה. אומר השפן לאריה: "אריה, אריה, עזוב אותך מהחשיש הזה, סתם קורע את הנפש, בוא, רוץ איתנו, נעשה קצת שרירים וכמובן נזיע קצת..." פתאום קופץ האריה על השפן וקורע אותו מכות. כל החבורה מנסים להרגיע את האריה ומנסים להסביר לאריה שהשפן רוצה את טובתו. כלום לא עוזר והאריה בשלו, ממשיך להכות את השפן. לאחר מספר דקות נרגע האריה ונשכב. שואלים אותו שאר החיות למה עשית ככה לשפן המסכן? אומר האריה: "די ! חאלס ! נמאס מימנו !!! כל בוקר הוא לוקח אקסטזי ומריץ לי את כל היער..."

VirtualBoy

New member
אני מתפוצץ מצחוק ...../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

זו לא את bell , זה אני. פשוט הדיבור על בעיית הגמגום בפורום מקצר לי את הפתיל... בכל אופן זה היה חלש, יש לי טובות יותר אבל לא ממש קשורות לפורום... המשך סופשבוע מהנה. וירטואל

b e ll

New member
קדימה, תשרשר בדיחות טובות יותר

לא יודעת איך להגיד לך בעדינות אבל... הדיבור על בעית הגימגום בפורום גימגום הוא די טבעי, לא? הבדיחה לא אמורה להיות בכלל קשורה לגימגום - היא ממש לא. היא פשוט בדיחה שקיבלתי באימייל וחשבתי שכדאי להעלות חיוך גם על שפתיכם.

VirtualBoy

New member
בשמחה ובכייף ../images/Emo72.gif

אלא ש...אם אכתוב כאן בדיחות לא קשורות אני חושש מהדיקטטורה העומדת בראש הפורום שכבר ריצצה פעם את ראשי בגיליוטינה שלה. bell, ברור שהדיבור על הגמגום בפורום הוא טבעי בהחלט (אני לא אדם פסיכוטי) אבל כשמדברים על בעיה שכואבת זה יכול לעשות לך טוב אבל גם במקביל גם רע, כמו תרופה עם תופעות לוואי שמצד אחד עוזרת ומצד שני מזיקה ולא יודעים מראש מה יותר זה או זה כי זה תלוי בבן אדם. יש לי הוכחה חותכת בקשר להשפעת הפורום הזה על הבעיה אבל זה ארוך וברגעים אלו אין לי זמן להקליד יותר (בטח אני אפרסם את זה במהלך השבת) וגם את הבדיחות אם תבטיחו את שלומי מהמנהיגות... לבנתיים צ'או וירטואל, רק הוא לו

shuky63

New member
משעשע אותי שקוראים לי דיקטטור

אפילו יותר משעשע מהבדיחה שגם היא די משעשעת. אין לי שום בעיה עם שירשור בדיחות שיהיה קבוע בעמוד הראשון. תתחיל לירות!

RobinhooDw

New member
סבבה :}

בדיחה קצת שחורה אריק שרון הולך לטייל ברצועת עזה הוא רואה ילד פלשתיני ואומר לו "בן כמה אתה"? הילד אומר "אני אהיה עוד מעט בן 12" אריק אומר " אופטימי הא"? ועוד אחת : דוד לוי התארח בבית הלבן אמרה לו אשתו - "לך ושאל את ביל קלינטון למה הבית לא לבן." הלך לוי אל קלינטון ושאל "ביל, אתה יודע שהבית הלבן בכלל לא לבן." השיב קלינטון: "yes, i do" חזר לוי אל אשתו ואמר: "זה בסדר, הוא אמר שיסיידו"

VirtualBoy

New member
כמה בדיחות ...

טוב אז ככה: אני בוחר להתחיל קודם בסיפור הזה: היתה איזה טירה שהכניסה אליה היתה מיועדת לנשים בלבד. יום אחד, חלפה על פני הטירה קבוצת נשים סקרניות שהחליטו לברר מה יש בטירה הזאת. בכניסה עמד שומר שאמר להם שיש חמישה קומות בסך הכל וכשהן יגיעו לקומה שבה ימצא חן בעינהן מה שיש שם אז שיעצרו. השומר אמר להן שזה לא קשה לזהות מה יש בכל קומה כי בכניסה לכל קומה יהיה שלט שעליו כתוב מה יש בה. אז הם עלו לקומה ראשונה ושם היה כתוב "כאן יש גברים רעים ומכוערים" אז הם החליטו לעלות לקומה 2 ושם היה כתוב: כאן יש גברים טובים אבל מכוערים...עלו לקומה 3 ושם היה כתוב: כאן יש גברים רעים אבל יפים אז הם עלו עוד קומה ושם היה כתוב: כאן יש גברים חתיכים עם לב זהב, זה אמנם מצא חן בעינהם אבל נשארה להם עוד קומה והם לא היו מוכנות לוותר על הרעיון לעלות לקומה הבאה. בקומה החמישית היה שלט ובו כתוב: "כאן אין גברים בכלל. טירה זו נבנתה על מנת להוכיח שאף פעם אי אפשר לספק את נפש האישה ! " ===סוף הסיפור ==== ועכשיו לבדיחות: גבר נשוי נאלץ לצאת לחו"ל לתקופה ממושכת יחסית וכשחזר הביתה שאל את אישתו: "בגדת בי ? " היא השיבה לו "מה פתאום, רק עלייך חשבתי והתגעגעתי" ואז היא שואלת אותו "ואתה...אתה בגדת בי ? " "שאני יעשה דבר כזה ? " אמר הגבר בתמימות... לא הייתי מעז את האחת והיחידה רק עלייך חשבתי... טוב, אז עייפים ומרוצים הלכו לישון בלילה ביחד אבל בלילה האישה התחילה לחלום ואמרה לבעלה מתוך שינה "קום, ברח מהר, בעלי צריך להגיע כל רגע" ואז הבעל ענה לה כשגם הוא סהרורי "אוי ואבוי לי, איפה שמתי את הבגדים ?! " ====================== עוד אחת... היה פעם קשיש בבית חולים סיעודי שהיו מזינים אותו (מאכילים אותו) דרך הרקטום. יום אחד הוא אמר למלצרית שלו, "היום אני רוצה להזמין אותך לארוחת ערב " ======================= שאלה רטורית: למה אסור לגנוב ? (כי הממשלה לא אוהבת תחרות ) ======================= וזו נראית לי בדיחה די אקטואלית לאור שביתת המצילים בים... אז ככה: פעם אחת מישהו טבע בים והיו על החוף 2 אנשים שמשכו את התובע מהמים וניסו להגיש לו עזרה ראשונה ולשאוב ממנו את המים שהוא בלע מהים ע"י הוצאתם מהפה. אחרי שאיבה ראשונה יצאו מים. אחר כך יצאו עשבי ים. אחר כך יצאו שוב מים. אחר כך עוד פעם עשבי ים. ושוב מים...וככה זה לא נגמר, כל הזמן יצאו מהתובע עוד ועוד מים. ואז הגיע אדם רביעי שאמר להם: "חבר'ה, כל זה לא יעזור עד שלא תוציאו לו את הישבן מהמים" ============================

b e ll

New member
על טעם ועל ריח...

ציפיתי ממך לשוסים אחד אחד, והאמת? ככה ככה, חלש וסתם חסר טעם. לגבי הסיפור בהתחלה רק רציתי להסב את תשומת ליבך שקומה היא מלשון נקבה ולכן אומרים חמש קומות ולא חמישה קומות. וכשאתה מספר על נשים כדאי לכנות אותן "הן" ולא "הם".

b e ll

New member
ועוד בדיחה - קבלו את בוש!

הנשיא בוש שוחח עם מלכת אנגליה ושאל אותה, כיצד היא מצליחה לארגן ממשלות כל מוצלחות בארצה. הכל עניין של בחירת האנשים האינטיליגנטיים ביותר לתפקיד המנהיגים", ענתה לו. וכיצד את בוחרת את הכי אינטילגנטיים"? הקשה בוש. אני שואלת אותם שאלות של איטנטילגנציה וכך בוחנת"... עוד הם מדברים, לחצה המלכה על כפתור האינטרקום וקראה לטוני בלייר להכנס אל החדר. טוני בלייר נכנס והמלכה פנתה אליו:"אמור לי, טוני, מי הוא ילדם של אביך ואמך, אך אינו אחיך או אחותך"? בלייר, מבלי היסוס, ענה:" זה אני"!!! "רואה? כך אני בוחרת"... התפעלה המלכה. בוש שב לארצו ומייד קרא לדיק צ'ייני. "אמור לי, דיק, מי הוא ילדם של אביך ואמך, אך אינו אחיך או אחותך"? צ'ייני, נבוך משהו, חשב רגע, לא מצא תשובה וביקש מהנשיא לשוב אליו מאוחר יותר, עם תשובה. התייעץ עם כל יועצי הממשל ואיש מהם לא ידע. כשישב באחד מתאי השירותים בבית הלבן, הבחין פתאום צ'ייני בנעליו של קולין פאואל בסמוך לתא שבו ישב הוא. "היי, קולין", צעק לו צ'ייני," מי הוא ילדם של אביך ואמך, אך אינו אחיך או אחותך"? ענה לו פאואל מתוך התא:" זה ברור. זה אני"... חזר צ'ייני לחדר הסגלגל ואמר לנשיא: "יש לי תשובה-זה קולין פאואל".... הנשיא קם מכסאו, קרב את ראשו לאזנו של צ'ייני וכשבעיניו כעס נוראי, צעק אל תוך אזנו: "אידיוט שכמותך. זה ט ו נ י ב ל י י ר"...

shuky63

New member
בל הבדיחות שלך מה זה ארוכות

רואים שאת מדברת בשטף.אני מפחד לספר בדיחות ארוכות.תארו לעצמכם שאני מספר בדיחה במשך 10 דקות ואז נתקע בפאנצ' ליין! פאקינג פאדיחה הא?

b e ll

New member
חחח, קיבלתי אותן במייל.

לא מנסה אפילו לספר בדיחה! גם בגלל שאני תמיד שוכחת את רצף הבדיחה ומסוגלת בקלות לספר את הסוף כבר בהתחלה ואח"כ לא להבין מה בדיוק הייתי אמורה לספר... וגם בגלל הגימגום כמובן, אני לא מספרת בדיחות טובה בכלל. לעומת זאת, אני מאוד אוהבת לקרוא בדיחות! בזה אני מאוד טובה.

RobinhooDw

New member
כן הכי באסה, תמיד קורה גם../images/Emo3.gif

משום שכשמתקרב הפאנצ' ליין ההתרגשות גוברת

gali90

New member
יש לי יש לי..

הגיע היום של ההוצאה להורג. מגיע המוציא להורג , ושואל את הנידון למוות - משאלה אחרונה.. הנידון למוות חושב..חושב.. בקשתי האחרונה היא לאכול תותים . אומר המוציא להורג.. אבל זה לא העונה..עונה הנידון למוות.. אין לי בעייה לחכות קצת.. גם לי יש בעייה בלספר בדיחות .. תמיד אני מפחדת שאנשים לא יבינו..אז אני מוותרת.. ביי לכולם.

למעלה