פינת הבדיחות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בדיחה../images/Emo6.gif

היום הייתי בלימודים וקיבלתי מחמאה מהמרצה. היא אמרה לי שסט העבודות שהגשתי לה בחופשת סימסטר היו פשוט משהו יוצא מן הכלל ושהיא חושבת שהם פשוט נהדרות ( סליחה שאני משוויצה אבל יש לי חשק לספר על זה). אני שמחה שזה היסתדר. ועכשיו, אני רוצה לספר לכם בדיחה: שאלו תרנגול, פרה וחמור איפה הם ירצו להיות כשיחלקו את מדינת ישראל- בצד הפלסטיני או בצד היהודי?. הפרה אמרה " אני רוצה להיות בצד הפלסטיני, שם מתייחסים לפרות בכבוד יהיה לי שם רפת גדולה". התרנגול אמר " אני רוצה להיות בצד הפלסטיני שם אסתובב חופשי ברחובות. כששאלו את החמור איפה הוא ירצה להיות הוא אמר " אני ארצה להיות בצד הישראלי". אמרו לו אתה היחיד שרוצה להיות שם, למה דווקא בישראל. אז הוא אמר " תראו איך מתיחסים לחמורים בישראל, כולם הופכיםלחברי כנסת. ( האמת שהבדיחה חותר מצחיקה שמספרים אותה) שרק נצחק ונהיה מאושרים אוהבת, שירי

gaia20

New member
היה מצחיק, גם לי יש בדיחה...../images/Emo6.gif

ארנב אחד רץ ביער. הוא פוגש את הפיל מעשן גראס. הארנב אומר לו "פיל, בוא תרוץ איתי ביער, נעשה קצת ספורט" הפיל חושב כמה רגעים ואז אומר "אתה צודק, זה יותר בריא לי מהגראס". והם רצים ביחד. ואז הם פוגשים בגירפה מסניפה קוקאין. הארנב אומר לה "גירפה חביבה, בואי תרוצי איתנו ביער, נעשה קצת ספורט" הגירפה חושבת ואומרת "ילה, טוב לרוץ מידי פעם..." ושלושתם רצים ביחד. ואז הם פוגשים בהיפופוטם עם 20 בקבוקי בירה, שותה... הארנב אומר לו "היפופוטם היקר, בוא תרוץ איתנו ביער, נעשה קצת ספורט" ההיפופוטם זורק את בקבוק הבירה האחרונה ואומר "אתה צודק ארנב, הגיע הזמן להכנס קצת לכושר" וארבעתם רצים ביחד. ואז הם רואים את האריה מזריק לוריד. הארנב אומר לו "אריה, בוא תרוץ איתנו ביער, נעשה קצת ספורט" האריה מתקרב לארנב ו.... *ב ו ם*... מעיף לו סטירה מצלצלת... כולם שואלים את האריה "למה עשית את זה?" והאריה משיב "נמאס לי לרוץ עם הארנב כל פעם שהוא לוקח ספידים"!! *גם הבדיחה הזאת נשמעת יותר טוב כשמספרים אותה.... מקווה שהיה מצחיק.... גאיה.

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פינת הבדיחות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה