A n g e l u s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo44.gif

יש בהוט אקשן את הצעקה 1-3, אני כל-כך צחקתי! איך לעזאזל סרט כזה לא מפחיד הפך לשובר קופת, איך?!

דם דם

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

אם ילד בן 14 לא נבהל מהסרטים האלה, מצבם של הסרטים האלה באמת רע. לדעתי רק צעקה הראשון הוא סרט נחמד לא יותר מיזה. לא מפחיד אבל יותר מוצלח מהשניים האחרים.

A n g e l u s

New member
אני לא ממש דוגמה טובה. ../images/Emo44.gif

אני לא מפחד מסרטי אימה בכלל, זה פשוט מעניין. (חוץ מסרט אחד שהוציא לי תמעיים- מסור.
)

liavsayegh

New member
נצל"ש על הצעקה

יש לי שתי שאלות. 1. איך קוראים לשחקן שמשחק את רנדי? 2. איך קוראים לשיר ששומעים מלא פעמים בצעקה? נשמע כמו שיר כזה של ליל כל הקדושים או משהו.חחח

Aeon

New member
אני מתה על ג'יימי קנדי!!!!

מצחיק רצח!!!!! חולה עליו!!!

רועי123456

New member
סרטים יפים אבל באמת מצחיקים

אני הכי צחקתי בסרט הראשון שסטו[ככה קוראים לו לא?] אמר לסנדי באמת התקשרת למשטרה ? והיא אמרה ועוד איך והוא בכה כמו ילד קטן ההורים שלי יכעסו עלייי חח זה היה מצחיק היו צריכים להכניס את זה למת לצעוק

דם דם

New member
חוץ מצעקה 1

כול שאר שני הסרטים היו דיי מאכזבים, גם הראשון לא היה מפחיד הוא היה משעשע אבל יחסית לאחרים הוא היה טוב. מישהו באמת יכול להיבל מפרצוץ חמוד כזה---------------->>>>>>> אני היתי עושה במכנסיים מרוב צחוק אם הוא היה בא להרוג אותי

Spiritfall

New member
היום זה מצחיק אותך.

סביר להניח שכשראית את זה בפעם הראשונה זה לא כל כך הצחיק.. תראה, הסרט התפרסם כי לא היה הכי מקובל לראות סרטי אימה כאלה באותה תקופה.. רוב סרטי האימה היו על מפלצות או משהו, ולא על מסכה של "הצעקה" שרוצחת אנשים.. טוב לא משנה.

למעלה