היה גדולללללללללללללללללל

karoleking

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיה גדולללללללללללללללללל

אבל באמת....
חבל שזה נגמר... תמונות, מחר. מקווה שזה יעלה לי כי עכשיו כלום לא עולה

גדול ? זה תאור צר מאוד ../images/Emo6.gif ענק !!!

אף פעם לא התרגשתי והתלהבתי מהופעה כמו אתמול , פבליטו לקח אותנו לשיאים חדשים . סדר השירים והשירים עצמם הבחירה העיבודים ההגשה והביצוע , פשוט מדהיייייייייייייייייייייים . אני מאמין שבמהלך היום ומחר נעלה תמונות יפות אלבום ואולי איזה מצגת יפה

myh350

New member
וואו היתה הופעה גולה מהחיים

הופעה מרגשת התלהבתי מההופעה של פבליטו שנתן את כל כולו פשוט הופעה עולמית. השירים היו מהמובחרים ביותר בביצוע ענק. חברים נהנתי להכיר כל אחד ואחת מכם ומחכה כבר לתמונות היום יש לי את פבליטו בפעם נוספת מבטיחה להשתדל להביא תמונות הפעם!

karoleking

New member
גם לי היה כיף...

ומה עוד יותר שסיפרתי לאיציק על ההופעה ואמרתי לו שהוא הפסיד הופעה ענקית, דיברתי איתו בדיוק כשיצאתי (הוא יצא לטיול לילי עם חברים) ואז אמרתי לו בטבעיות " אם אתה באמת רוצה לראות מה שהפסדת, ב-15 לחודש הוא בראשון" כאילו אני עושה לו טובה, מוכנה ללכת שוב בשבילו...
הוא ממש התלהב מהרעיון
אז הלכתי להיכל התרבות ורציתי לראות אם נשארו כרטיסים, מצטבר שעוד לא התחילו למכור. עוד יותר טוב. הפקידה אמרה לי שביום ראשון ב-9 כבר נפתחת המכירה ושאבוא. סבבה, אמרתי. אבל יש אסיפת הורים
נראה איך נצליח לשלב את שניהם. מה אתם רוצים עכשיו? תמונות? תתחננו.

גם אני מתחנן, יורד על ברכי ומבקש מעומקי נשמתי

וואו איזה תמונת התחלת לעלות , ענק ! .

למעלה