spectacular

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

spectacular

New member
העולם כל כך....../images/Emo6.gif

מצחיק לפעמים. בוקר טוב,ויום מפתיע...

spectacular

New member
לא יודעת למה,

אבל הכל מצחיק לי, אפילו החלומות שלי מצחיקים, תקופה משעשעת.

spectacular

New member
לא הייתי רוצה להיות פרפר,

הם יותר מידי עדינים,זה מפחיד, הייתי רוצה להיות נמר,פומה שחורה ושרירית גמישה שרצה במהירות ובעוצמה אבל בשקט וברכות,מדהימה,חזקה, איזה בעל חיים היית רוצה להיות?

"יותר מידי עדינים"

אני חושבת על זה... כמה זה יותר מידי? אני רוצה להיות כלום אנני יכולה לרצות להיות משהו שאני כבר...

spectacular

New member
להיות כלום-לא להיות.

יותר מידי זה יחסי, כשם שכלום זה יחסי,

לדעתי זה ממש כך,טל !

אני מסכים עם מה שכתבת על היחסיות,זה כל כך נכון... אגב,אולי הקצנתי בתגובה שלי:"אני לא רואה אותם ממטר"..... אני אפרט לך,בסדר ? הנמר מזוהה עם כח בעיקר,ועם שליטה על חלק גדול מהיער שבו הוא מצוי. הוא מסוכן,ועשוי להיות אכזר עד מוות.... הוא סגור בכלוב,ומעורר הרבה יראה,פחד.... אני מכיר המון אנשים שרצו להיות נמרים,כרישים,אריות,וכו..... בכדי למלא את החלל של: "תראו אותי"...וזה בא על חשבון ים של תענוגות אחרים בחיים,על חשבון חיי משפחה,ועוד.... מצד שני,את ציינת את הגמישות והיופי שלו,ולכן הזהות שלך עם הנמר היא בעיניי זהות חיובית דווקא....בעיני כמובן. רציתי רק להדגיש שאין לי שום דבר עם חובבי,ומזדהי הנמרים למיניהם ! רק תלוי מאיזה צד של הנמר מסתכלים על העולם.... ערב טוב.

spectacular

New member
חתול זה מעניין.

אני מאוד מוקסמת מכוח, במיוחד כוח שקט כזה, אלגנטי כמעט, אפילו שזה בעל חיים גדול ,הוא רך כשהוא הולך או רץ, ורואים את השרירים...אני חושבת שזה מקסים, ואני לא אוהבת לראות חיות בכלוב,זה לא בסדר. נמר הורג רק אם הוא צריך לאכול, יש כאלה שהורגים כי משהו מפריע להם, בני אדם למשל.

את מזכירה לי שהיום הייתי בדיסוננס !

ראיתי הפגנה של מתנגדי התעללות באווזים ובבקר ! וכבר כמעט שחשבתי שזהו זה ! אני הופך להיות צמחוני...חשבתי על "הצדק",שיש או מדוייק יותר לאמר, שאין בעולם.... מי שואל פרה אם היא רוצה להפסיק לחיות? וכנל לגבי כל שאר הבשר שיש לנו בצלחת.. אני חושב שאני כרגע רוצח בלי רשיון,ושאני משתף פעולה עם אנשים כמוני. האם מה שאנו עושים לחיות שאנו אוכלים,זה לא שואה ? אומר זאת לא בציניות... הלוואי ואוכל להיגמל מאכילת בשר,מתנצל אם נסחפתי,הייתי חייב להתפרק... לילה טוב.

spectacular

New member
אביבה,../images/Emo41.gif

יותר מידי עדין זה יחסי. מה זה כלום? מה זה להיות כלום?

למעלה