מולדת.

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בע"ה מן הסתם לכולכם זה לא ממש חשוב אבל לי זה מאוד חשוב!!!! קניתי כיסוי ראש!!!(קניתי 17 בנתיים) באמת הגיע הזמןשאני יקנה מהאירוסים אני מפחדת בכלל להכנס לחנות מהפחד שמכוער לי כיסוי ראש וזה דוקא די מתאים ואפילו יפה. והייתי היום במדידה שלישית(!) השמלה כבר אצלי בבית והיא מהממת( סורי על השחצנות) זה היה ממש מרגש למדוד את השמלה עם הנעליים וההינומה אני ממש נראית ככה כלה!(ובקרוב אני יהיה) יש לנו עוד יומיים לסדר את הדירה וכלום לא מסודר!!(מקסימום נסדר אחרי החתונה) יום טוב לכולן(ם?) מולדת

שלום מולדת, ותתחדשי.

אני בטוחה שהשימלה שלך נראית מצויין עליך. את יכולה לתאר אותה? אם תארת בעבר ופיספסתי, תגידי לי ואני אחפש. כשאת אומרת כיסוי ראש, את לא מתכוונת פאה, נכון?

היי מולדת, כיף לשמוע שאת מאושרת

ותתחדשי על כיסוי הראש. שאלה- החתונה שלכם תהיה אם הפרדה ? כי אני פשוט יודעת שיש מגזרים שונים ואצל כל אחד זה שונה.

J-סיקה

New member
יפה ...

כיף לראות את האושר שלך על איזה כיסוי ראש מדובר ??? מתי את מתכוונת להשתמש בו ??? כבר אחרי החופה??? דרך אגב אתם עושים חתונה נפרדת ??

מולדת.

New member
לא, לא תיארתי את השמלה......

בע"ה אבל אני גרועה בתיאורים (אתן תראו אותה בתמונות של החתונה) אני באמת מתה עליה. ובקשר לכיסוי ראש אני לא הולכת עם פאות(בד"כ החרדיות הולכות עם פאות ואני לא חרדית) אני קניתי הרוב מטפחות וקצת כובעים(רק לשבתות) יש לי שיער ארוך וזה קצת קשה להכניס אותו לכובעים. אני לא ילך עם הכיסוי ראש מיד אחרי החופה (להינומה שלי יש הרבה שכבות ואחרי החופה יסדרו לי טיפה את השיער ככה שהוא יהיה בתוך ההינומה). החתונה שלנו לא תהיה נפרדת בישיבה רק בריקודים. יום טוב מולדת

נעמה טל

New member
לגבי כובעים...

טוב, גם אני מכסה את הראש, לפחות חלק ממנו. אני הולכת עם כובעים או מטפחת כשהשיער עצמו פזור (והוא די ארוך). המליצו לי לפני החתונה לקנות ממש מעט כובעים ומטפחות, כי את לא יודעת לפני זה איך תרגישי אחרי זה עם הכובעים, ומה יהיה לך נח יותר ומה פחות. זו אכן היתה המלצה נכונה. קניתי 6 כובעים, ואפשר להגיד שאני משתמשת בערך בארבע. ולא שהשניים האחרים לא יפים, אלה הם פחות נוחים, מתאימים לפחות בגדים וכו´. עכשיו כשקצת יותר למדתי מה נח לי ומה לא מגרד גם אחרי 4 שעות על הראש, אני קונה הרבה יותר בחכמה. בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שתשתמשי בכל הכובעים שקנית. ביננו, מטפחות הכי נח (אבל גם הכי פחות אסתטי בעיני. ומזל טוב על השמלה, זה באמת נורא מרגש.

galitm

New member
תתחדשי !!

שיהיה לך כיף ותשלחי לנו תמונה של השמלה !! מזל טוב !!

אתי@

New member
תתחדשי ../images/Emo68.gif נשמע נהדר שאת

אוהבת את השמלה שלך, וכמו כולם גם אני סקרנית לראות אותה...

יעלי2

New member
מולדת, אני נושא סקרנית

אולי תסרקי תמונה של השימלה או תתארי אותה? תזכירי לי עוד כמה זמן החתונה?

למעלה