../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חזרתי עכשיו מהיציאה הכי הזויה בעולם! יצאתי עם שני ידידים שלי סתם לפאב. התפתחה מריבה בין שתי פוסטמות שיכרות. הן התחילו לצרוח אחת לשניה השיא הייתה שאחת אמרה לשניה- לכי תזדייני והשניה התחילה לצעוק עליה - כלבה כלבה כלבה ואז הראשונה אמרה לה- צודקת, מצטערת שאמרתי לך משהו לא אפשרי, הרי מי בכלל יגע בך עם מקל? פעם ראשונה בחיים שלי ראיתי ככה בנות רבות. בלי בושה וכבוד. יש לכם גם סיפורים הזויים בסגנון הזה? ולמה לדעתכם בנים יותר מסתבכים מבנות במריבות כאלה? רק בגלל שפיזית לרוב הם יותר חזקים או בגלל סיבות של מנטליות ?

twigy

New member
התשובה: שניהם

מנטליות שהתפתחה לאורך השנים שבמקור קשורה לעובדה הפיזית של הכוח. גברים יותר טיפשים ויותר חזקים. מצד שני הביטחון העצמי והעוצמה להעז שנובעים מכך מכפרות על זה ומעניקות להם יתרון. לרוע המזל גברים בנויים לעולם הישן שבו כוח ועוצמה פיזיים היו חשובים יותר (עד למאה ה-19) ואכן המעמד שיש להם היום הוא השלכה ישירה לכך. הנשים מאידך הן בעלות תכונות רגשיות ואינטילגנציה רגשית הרבה יותר מפותחת מגברים, ולכן הנשים הן שיכתיבו את העניינים במאות הבאות - מרגע שהן יבינו שהעולם החדש שבו כוח פיזי הוא חסר תועלת.

גם לדעתי

בנים מסתבכים יותר פיזית בגלל האגו ומשחקי כבוד.. בנות מסתבכות יותר בדיבורים ופגיעה נפשית יותר..

Cobe Anan

New member
ראיתי, ראיתי כבר `קט-פייט` בעבר...

טירוף בראש, רצח בעיניים.. כמעט הרגו שם אחת את השניה. לדעתי בנים יותר נכנסים לקטע, בגלל שעקב נסיבות הקשורות בקודים חברתיים וחרטא סוציאלי, בנים מטומטמים מוצאים יותר סיבות ללכת מכות מאשר בנות מטומטמות. חוץ מזה, כמובן, שהאגו הגברי `מחייב` שיהיה לנו פיוז קצר. לכו תבינו אנשים.

d e m o sthenes

New member
אולי בנים רבים פיזית יותר מבנות

אבל זה רק בגלל שבנות הן עם רשע. וכל בחורה תסכים איתי (והרבה כבר הסכימו) שביחסים בין בת לבת אתן פשוט יכולות להיות ביצ'יות מטורפות. אתן מרכלות, אתן בוגדות ואתן מסכסכות אחת בין השנייה.

g a z

New member
../images/Emo45.gif

בנות זה כזה עם רשע, מגעיל ודפוק.. מלאות פרנויות וכל מיני שדים אחרים. רק בצבא למדתי עד כמה יותר כיף לי בחברת בנים...

d e m o sthenes

New member
את אולי הבחורה עשירית כבר שאני

שומע את זה ממנה. הרבה בנות ככל שהן מתגברות מעדיפות באמת חברות עם בנים.

g a z

New member
אני חושבת שזה נקרא איזון

אין מה לעשות. ניגודים משלימים. בנים צריכים בנות, ובנות צריכות בנים. < וכן, לדעתי גם לסביות והומואים זקוקים לחברת בני המין השני, כי זה לא קשור למה שהם ואנחנו עושים בחדרי המיטות >. אני אתן לך דוגמא- בבסיס שלי אנחנו פלוגה שרובה ככולה בנות. אנחנו אמנם עובדות עם בנים, ויש גם בנים שמשתכנים בבסיס שלנו, אבל אנחנו כמעט לא רואות אותם. ברגע שמגיע אחד מבני המין החזק
זה מתפרש כשבירת שיגרה מטורפת. כולן עוטפות אותו בכל כך הרבה חום, אהבה ושאר פלירטוטים עד שזה הופך להיות ממש מגעיל. זה לא בריא. וגם זה עלול להוריד את הביטחון לאלו שגם ככה בקושי יש להן- כי הפלרטטניות ביותר ישר קופצות על המציאה ואוחזות בה בכזאת קלות, אז למה שהשאר בכלל ינסו? הרי מראש אין להן סיכוי.... < וכך פתחתי לי תאוריה שלמה שאני יכולה להמשיך עד הנצח
>

d e m o sthenes

New member
איפה אמרת שאת משרתת? ../images/Emo13.gif

אני אשמח לקפוץ למקום שיש בו רק בנות.

g a z

New member
גבול מצריים...

אתה בטוח שאתה רוצה להגיע לשומקום?

את

ואני כבר לא שם אבל זה גם אחרי קציעות... בין הישוב ניצנה לגבול יש איזה 2-3 ק"מ, אז בדיוק שם ישנו מוצב קטן ושכוח אל... זה, גבירותי ורבותי, הוא שומקום...

נועם m

New member
כל כך צודקת! ../images/Emo6.gif

אחד החששות הכי גדולים שלי בקשר לשירות ההולך ומתקרב (
), הוא שאני אצטרך לעבור חודש ומשהו טירונות, ואז שלושה חודשים קורס, רק עם בנות! מזל שאחר כך כבר נהייה במיעוט בבסיס!

למעלה