new sol

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זקנה מגיעה לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואות המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באות ומחברות לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז המשגיחות רצות אליה מהר ושוב מחברות לה כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !

new sol

New member
../images/Emo13.gif

20 מנהלי IT בכירים עולים למטוס ונאמר להם, שהטיסה, שהם אמורים לטוס בה עוד מעט, היא הראשונה בטכנולוגיה עתידית של טיסות ללא טייס: זהו מטוס ללא צוות בכלל. לכל אחד מהמנכ"לים נאמר, בנפרד, שחומרה של חברתם היא זו שמפעילה את מערכת הטיסה האוטומטית. תשעה עשר מהמנהלים מיידית עזבו את המטוס, תוך שהם מציעים כל מיני סוגי תירוצים. מנכ"ל אחד נשאר על המטוס, ונראה רגוע מאוד. כשנשאל מדוע הוא כל כך בטוח בטיסה ראשונה ללא צוות הוא ענה: אם זאת אותה מערכת שפותחה על ידי ה- IT שלנו, אין סיכוי שהמטוס אפילו ימריא....

new sol

New member
../images/Emo132.gif

הסיפור על שרלוק הולמס וד"ר ווטסון זכה להבחר ע'י אוניברסיטה בריטית כבדיחה הטובה ביותר המייצגת את ההומור האנגלי. שרלוק הולמס וד"ר ווטסון יצאו לכמה ימי קמפינג. לאחר ארוחה דשנה ובקבוק יין טוב איחלו זה לזה לילה טוב ופרשו כל אחד לשק השינה שלו. כעבור כמה שעות שרלוק התעורר, העיר במרפק את חברו ואמר לו: - ווטסון, הבט לשמיים ואמור לי מה אתה רואה - מליוני כוכבים -ומה זה אומר לך, חזר ושאל הולמס ווטסון חשב רגע ובמאמץ להרשים את חברו אמר: - מבחינה אסטרונומית זה אומר שקיימים מליוני גלקסיות ופוטנציאלית ביליוני כוכבי לכת. מבחינה כרונולוגית אני משער שאנו מתקרבים לשעה 3.15 אחר חצות. מבחינה תיאולוגית אני רואה שהקב"ה הוא כל יכול ואנחנו יצורים קטנטנים חסרי כל חשיבות מבחינה מטריולוגית אני משער שמחר נועד לנו יום יפה ושמש נוחה- מיטיבה ומה זה אומר לך חברי הטוב שרלוק? המתין הולמס דקה ואמר: - ווטסון, כל יום אתה יותר ויותר אידיוט - גנבו לנו את האוהל.

new sol

New member
../images/Emo68.gif

עוזרת מבקשת מבעלת הבית שלה העלאה במשכורת. בעלת הבית כמובן לא כל כך מרוצה ושואלת את העוזרת למה לדעתה מגיעה לה העלאה. יש לי שלוש סיבות אומרת העוזרת: הראשונה - אני מגהצת טוב יותר ממך מתרגזת בעלת הבית ושואלת - מי אמר שאת מגהצת יותר טוב ממני? בעלך, עונה העוזרת. או, אומרת בעלת הבית, ומה הסיבה השניה? שאני מבשלת טוב יותר ממך, עונה העוזרת. לא יכול להיות, אומרת בעלת הבית - מי יכול לטעון שאת מבשלת טוב יותר ממני? בעלך, עונה העוזרת. או, אומרת בעלת הבית כשהיא כבר ממש מעוצבנת. ומה הסיבה השלישית? שאני מאהבת יותר טובה ממך, עונה העוזרת. לבעלת הבית קופצים כל הפיוזים והיא שואלת בכעס: גם את זה אמר בעלי? לא, עונה העוזרת, את זה אמר הגנן. העוזרת קיבלה את ההעלאה.....

למעלה