כRובי New member 2/12/03 #4 מזכיר לי זוג תאומים סיאמיים לשניהם קראו יו (וביחד כולם קראו להם "ילדי היו יו משופעי המחלות הנגיפיות")
מזכיר לי זוג תאומים סיאמיים לשניהם קראו יו (וביחד כולם קראו להם "ילדי היו יו משופעי המחלות הנגיפיות")
י יו יו יוlילד מושפעl New member 2/12/03 #5 ולי זה מזכיר 2 תאומים סיאמיים...כל אחד שקל 200 קילו וביחד הם יצרו את אמא שלך . . . (עיין בתמונה למטה) נ.ב יש בכינוי שלי 3 יו
ולי זה מזכיר 2 תאומים סיאמיים...כל אחד שקל 200 קילו וביחד הם יצרו את אמא שלך . . . (עיין בתמונה למטה) נ.ב יש בכינוי שלי 3 יו
כRובי New member 2/12/03 #6 תגיד - מי חפר בערימות האפר של המשרפות והוציא אותך החוצה ? MZ - הילד בית שימוש הזה מפריע לי.
י יו יו יוlילד מושפעl New member 2/12/03 #13 אוקיי אבל אולי שיקרו להורים שלך כשנולדת כשאמרו להם שיצאת נורמלי?!
C caRnaf New member 2/12/03 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo67.gifהורגת אותי! כרוב? קונטרה??
מ מאסטר יהודי New member 2/12/03 #8 מילא זוג תאומים סיאמיים... אבל כ"כ מכוערים? לא יכלו ליצור ילדי יו יו יותר יפים???
כRובי New member 2/12/03 #12 אתה יודע למה קוראים להם ילדי יו יו? כי הם כמו יהודים.. בועטים אותם החוצה, והם חוזרים. יורקים עליהם ומבזים אותם, והם חוזרים. הורגים בהם ושופכים את דמים, והם - ממש כמו יו יו, הילד הנודניק של הפורום - חוזרים.
אתה יודע למה קוראים להם ילדי יו יו? כי הם כמו יהודים.. בועטים אותם החוצה, והם חוזרים. יורקים עליהם ומבזים אותם, והם חוזרים. הורגים בהם ושופכים את דמים, והם - ממש כמו יו יו, הילד הנודניק של הפורום - חוזרים.
מ מאסטר יהודי New member 2/12/03 #16 מה לעשות?! יו יו שלנו הוא מראשון...בטח גוררים אותו ממקום למקום עם מכונית והוא תמיד חוזר...