../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל אני רוצה לשתף אותכן במשהו מצחיק. אז ככה, למי שיש יאס, בטח יודעת שבערוץ YES+ כל יום בשעה 23:40 יש תוכנית שנקראת ''סטרדיי נייט לייב'', שזה תוכנית בידור נחשבת ונורא מצחיקה הידועה גם בתור SNL. אז ככה, אתמול, באחד המערכונים של התוכנית, עשו מן סרט מצוייר כזה. אז קטע המצוייר הזה, אז כאילו צ'רלי בראון ושאר החברים גילו בחג המולד שיש להם כישרון להפוך דברים לטובים יותר. אז הם הפכו את הכול ליותר טוב ויפה וכו', ואז הם כאילו הולכים לאולפנים של רשת NBC, והם כאילו משפרים את קריין החדשות שם ל...לא אחר מבראד פיט!! חיחיחי וזה היה כזה מצחיק! ועוד בראד תרם את הקול שלו למערכון הזה, כי זה היה הקול שלו, הרי אי אפשר לחקות את הקול המושלם של בראד, וגם כתבו לו בתודות כזה ת'שם שלו. אז זהו. זה משרציתי לחלוק איתכן. סליחה על ההודעה החדשה.

ה אורחת

New member
רגע הבראד היה מצוייר כאילו?

חחחחחחחחח חבל שאין לי יס.... ואם כן הוא היה מצוייר זה מזכיר לי משו דבילי חחחח 0זה הזמן אם מישהי רוצה לצחוק עליי
) לפני כמה חודשים ראיתי איזה סדרה מצויירת בחחח Cartoon Network (כבר אמרתי לכן שאני מטורפת) והיה שם איזה קטע שרצו לשנות את הגוף של אחת הדמויות לגוף אחר וביקשו מהדמות לבחור גוף והאפשרויות היו סתם דברים דפוקים, נסיך, נסיכה, ועוד כל מיני שטויות ואחת מהן הייתה בראד פיייט! וזה היה מזהההההה מצחיק כי עשו אותו כזה גוף קטן (לכולם שם יש גוף קטן) ובלונדיני עם שיער כזה גולש עם זקנקן קטן והוא כזה קרץ או משו (כאילו הוא עושה עיניים למישו) חחחחחחח זה היה מזה דבילי ומצחיק!

חיחיחי,

כה, הבראד היה מצוייר, אבל כמו שאמרתי, בראד תרם את הקול השקסי שלו למערכון.
SNL פשוט אחלה של תוכנית! אני מתה עליה! אני רק מקווה שלפחות בעונה של 2005 יביאו את בראד..

נצל"ש-שאלה קטנה...

טוב למי שיש ערוץ E ורואה חדשות הבידור לפעמיים אז...לפני איזה יום או יומיים היה סקר בסוף החדשות על הנאום או משהו כזה של ג'ניפר בקשר לבחירות...מישהו יודע על מה מדובר

כןן!

ג'ניפר עשתה תשדיר שבו היא משכנעת נשים להצביע בבחירות היא אמרה בתשדיר " את לא נותנת לאחרים לבחור את החברים שלך נכון?(עמה אירוני)לא נותנת לאחרים לבחור את בעלת נכון?(שוה כמה אירוני) אז אל תתני לאחרים לבחור את הנשיא שלך" בלה בלה... והראו את התשדיר הזה...

אופז אמממ

אני עכשיו בדקתי וזה היה קישור למשהו אחר אני התבלבלתי .. אין לי מושג איפה את יכולה לראות אותו אני ראיתי אותו בחדשות ערוץ הבידור..

ועוד משהו..

אם יש לך שאלות על ג'ניפר אני מציעה לך לשאול בפורום חברים שזה יותר קשור ויודעים שם יותר..

למעלה