../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קלטו משו!!!!!!! האייקונים של תפוז הם סמיילים שהם ת פ ו ז!!!!!!! טחחחח רק עכשיו קלטתי!!
-תפוז!! :))

יאאאאאאא

סתומהההההה
חחחחחחחח היה לי דיון על זה עם חברה מפורום אחר.... וזה היה כזה מצחיק כי היא לא ידעה...ואז בזמן שאני מדברת איתה בטלפון- הלכתי לפורום, וראיתי סמיילים בצורת תפוז ממש מצחיקים- כמו
כי הם לא קשורים כאלה ומילא לפספס את הפואנטה של התפוז- אבל איך אפשר לפספס את העלה שתקוע על הראש???? קיצור בייב- לפחות שתדעי שאת לא היחידה בדפיקות
יש עוד אנשים כמוך

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לאאאאא זה חיזר בצורת תפוז כל הסמיילים על עיקרון התפוז למה שלעזאזל הם יתקעו פתאום לימון??? המממ...צריך לשלוח את השאלה הזו להנהלה

../images/Emo121.gifאבל היא צודקת, יש לו יותר צורה

של לימון... עם עיינים של סיני? מה זה? מוזר!

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניצן מה את דפוקה? לא ידעת את זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה פשוט ממש הצחקת אותי!

למעלה