liat ליאת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

גבר חוזר הביתה ותופס את אשתו במיטה עם גבר זר. "מה אתה עושה בבית כל-כך מוקדם?" שואלת האשה המופתעת. "מה את עושה במיטה עם גבר זר?" תובע הבעל לדעת. "אל תשנה את הנושא" גוערת בו האשה בטון מקפיא.
אשה רודפת אחרי בעלה ברחבי הבית,חמושה במטאטא. בסופו של מרדף היא מוצאת אותו מסתתר מתחת לשולחן. "צא משם, כדי שאוכל לחבוט בך כמו שצריך", היא שואגת. "אני הגבר בבית" הוא עונה בקול רם וצלול, "ואני -ורק אני אחליט מתי אני יוצא".
בעל ואשה הולכים למסיבה. הבעל פותח במרתון ריקודים, ורוקד כמעט עם כל הנשים הנמצאות במסיבה. אשתו ניגשת אליו ושואלת, "רקדת כבר עם כל הנשים כאן חוץ ממני.מתי אתה מתכוון להזמין אותי לרקוד?" "את?" הוא צוחק, "את הרי רוקדת כמו מכונת כביסה". כשהם מגיעים הביתה הוא מנסה לעגוב עליה. "השתגעת?" היא אומרת לו, "בשביל סמרטוט אחד אתה חושב שאני אפעיל את כל המכונה?" <ואגב, היום הוא כבר עושה את הכביסה שלו ביד

נירהמ1

New member
טוב, נוּ - גם לי יש בדיחה../images/Emo9.gif

אז מה אם תחשבו שגם אני "קוּקוּ"?
קבוצת זונות ליוו את חברתם הטובה שמתה בשיבה לא טובה למנוחות. הן נאספו מסביב לקבר והספידו אותה. וזה מה שאמרה אחת מהן: "סוף סוף הן נפגשו". שאר הזונות סקרנותן התעוררה, ואחת מהן שאלה בתמיהה: "מי נפגשו?". ענתה הראשונה: "איזה ראש יש לך, מי את חושבת שייפגשו? הרגליים שלה נפגשו סוף סוף".

נירהמ1

New member
תודה - אם לא הייתי בטוחה עד ../images/Emo39.gif

עכשיו שהתקבלתי, אז עכשיו אני כן בטוחה.

Lord_of_Code

New member
אוקיי...

אנו שמחים לבשר לך שעברת בהצטיינות יתרה את מבחני הקבלה (והחשבונית) והתקבלת למחלקה הסגורה.

נירהמ1

New member
איזו קבלת פנים - באמת לא הייתם../images/Emo13.gif

צריכים. תודה, תודה!

למעלה