היי לכולם

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif היי לכולם

חזרתי מהביקורת והשקילה שמח ומאושר. ירדתי עוד 2.9 קילו וסך הכל ב 4 חודשיים פחות יום 31 קילו. שיהיה לכולכם לילה משגע ענקון

פנינוש./

New member
וואלה מברוק ענקון ../images/Emo24.gif מכל ../images/Emo23.gif

שחקת אותה חומד . אמרת ועשית כל הכבוד לך . מחזיקה לך אצבעות . להמשך ירידה נפלאה בהמשך. כה לחיי אביחיל

רוייקו

New member
ענקון, תגיד, למה לא תתחיל חדר כושר

זה מדרבן לפעילות ולירידה במישקל.. אתה יודע: אופניים, הליכון וכדו´

RomiVais

New member
חמודון - כל הכבוד!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif

איזה כיף לשמוע את העידכונים שלך!!!
אני ממש ממש שמחה בשבילך! תמשיך כך, אתה ממש דוגמה למופת מכל הלב רומי

צפרדעית

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נפלא לשמוע חדשות שכאלה תמשיך כך צפרדעית

סיסה

New member
מזל טוב עד...לירידה

בוקר טוב ענקון מזל טוב על הירידה של 31 ק"כ כן ירבו עוד ק"ג......... אני לאחר 60 יום מיום הניתוח - הורדתי 16 ק"ג מרגישה טוב. אני אשמח לתכתוב לי הייכן אתם צוות הפורום נפגשים איזה ביה"ח אן מקום אחר ים טוב בסיסה

gal33

New member
יופי ענקוש. שימשיך כך, זה כל פעם

מצחיק אותי מחדש, איך אנו סופרים את הימים, שעות, דקות, ומחשבים בגרמים. בהצלחה בהמשך. גל.

תודה רבה אתם באמת עוזרים לי../images/Emo6.gif

כל פעם שאני מדווח על הצלחות אתם מפרגנים ותומכים. זה נותן הרגשה נפלאה. תודה רבה על התגובות. ענקון

שאלה לי אלייך ../images/Emo91.gif

קודם כל - קבל ח"ח על הירידה המדהימה במשקל. כל הכבוד. רד והצלח !!! שנית, אתה עושה בשיטת חרמון -מן ? כי אם כן אז............ נרשמתי ועשו לי את הדיקור אבל השבוע הראשון הוא מאוד מאוד קשה איך עברת אותו ? רק גבינות וירקות ? ומה בא אח"כ ? יש תפריט של הפרדת חלבונים ופחמימות ? ברור שאתה ההוכחה לכך שהשיטה עובדת אבל......כל העניין בדיאטה זה לא להרגיש בדיאטה- אלא לסגל הרגלי אכילה נכונים....ואני, מרגישה ממש ב"עונש" ועברו רק יומיים איך אני אחזיק מעמד ?!!?!? האם המאמץ משתלם כי אני לא מאלו שצריכות לרדת 4-5 ק"ג ולכן זה מייאש מה אתה מציע? תודה , שירלי

היי שירלי ( עוד מעט דודה )

אני אכן עושה את הדיאטה בשיטת חרמון וגם אני לא צריך לרדת 4-5 קילו. גם אשתי הצטרפה אלי לדיאטה והורידה כ8 קילו. רק שהיא שוקלת היום 58 קילו. אשמח לשוחח איתך שלחי לי מייל או מסר ומבטיח ליצור קשר. לביינתים אספר לך שהשבוע הראשון הוא באמת מאד קשה אבל השבועות שלאחריו מאד קלים . הפיתרון שלי לשבוע הראשון הקשה הוא הכנת סלט יווני טעים וגדול מלפפונים עגבניות (החל מהיום הרביעי ) חסה בצל גבינה בולגרית 5 אחוז בכמות נדיבה. וחוץ מזה את יכולה לאכול ללא הגבלה קוטג שאני פשוט מת על הגבינה הזו סימפוניה 5 אחוז ועוד. ביי לביינתים

../images/Emo47.gifמלך העולם.....

כל הכבוד על הכח וההתמדה. ממש מעריצה אותך. תמשיך ככה........ אורית

למעלה