ביטלס! וווויייייייייי

קוסמה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif ביטלס! וווויייייייייי

ביטלס!!!!!!!!!!!!!!!! האהבה שלי!
אני מאמינה שנולדתי בעשור הלא נכון...
פשוט טעות בשנים... אני מתה על הביטלס, והשנה עשיתי עליהם עבודה בבית-ספר, היה יום ביטלס לכיתות ז' שאני וחברים שלי היינו המדריכים, היה השנה ערב ביטלס מדהים, ועוד רבים וטובים! קוראים לי רוני, אני בת 15 כמעט מאילת, ורציתי להגיד לכם שלומלום
ושבת שלום
ורציתי לשאול אתכם מה הגיל שלכם?

Miss CB

New member
ברוכה הבאה לפורום הקצביים

...אגב, גם אני מאמינה שנולדתי בזמן הלא נכון
היה מתאים לי ככה, תחילת שנות ה50. או סוף שנות ה40. ככה הייתי בגיל הנכון לסיקסטיז! או יה! אבל לפחות עם הטכנולוגיה של היום אפשר לשמוע ולראות דברים מאז וזה כבר משו לא? אני טלי, בת 14 וחצי (עוד מעט 15...) וזהו! שבת שלום גם לך!

שלום וברוכה הבאה לפורום

אני שמח שעושים אצלכם ערב ביטלס, כל הכבוד לך על אהבת הביטלס, ובהצלחה בפורום! נ.ב אני בן 61.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני בתיה,בת 21 בספטמבר. מקווה שתהני כאן!

נצל"ש

מנהלת הפורום, אם את כבר כאן, את יכולה להגיב על ההודעה שלי בקשר לאתר?

seafox

New member
אתה לא חושב שיותר יפה לפנות אליה

במסר אישי ולא ככה על גבי דפי הפורום?!

seafox

New member
כמעט מאילת?מה הכוונה?

קיבוץ אילות?גרופית?לוטן?

KoKolita

New member
חח נראה לי שהיא התכוונה.....

בת 15 כמעט..
ואיזה מגניב זה ערב ביטלס.... מה עשיתם בו? ספרי... ואני עוד מעט בת 17..

קוסמה

New member
תודה רבה על הוולקומינג ../images/Emo9.gif

אני בהחלט כמעט בת 15
ומאילת

seafox

New member
איזה ערב ביטלס בדיוק את מדברת?

ההופעה של 059 שעשינו לפני כמה זמן?

seafox

New member
תודה,תודה.שמח שנהניתם.

מה שמצחיק זה שבקושי ירדתי מהבמה.. אבל מי את?

אפשר הסבר...

לחברי הפורום שלא היו באותה הופעה מסויימת? sea fox? אתה חבר בלהקה 059 או משהו... לא הבנתי כל כך.

seafox

New member
אני...טוב,קשה להגיד חבר.

יותר בוגר (עכשיו) להקת 059.להקת נוער. הפרוייקט שלנו השנה בגלל שאני עזבתי וחלק מהעניין בגלל שהמנהל של הלהקה יודע שאני אוהב ביטלס וגם הוא מעריץ מושבע אז הוא החליט לעשות הופעה רק של הביטלס. כ20 שירים פחות או יותר.אני כבר לא זוכר הועלו לבמה. מכל התקופות,בכל הסגנונות. שרק פעם אחת ירדתי מהבמה.וכל השאר הייתי ממוקם בתפקידו של סר פול מקרטני. ובהצלחה רבה אם יורשה לי להגיד.

Miss CB

New member
איזה סטייל...!

גם שרת הפוך?
נו כי הוא שמאלי... חחח...

seafox

New member
האמת...

שגם אני שמאלי. אבל..התחלתי לנגן בימין כי זה מה שראיתי.ואף אחד לא לימד אותי ואמר לי שאפשר ההפך. מה שכן,התחלתי לעבוד על יד שמאל אבל לא היה לי זמן אז הפסקתי לעכשיו.

elad2040

New member
למה לנגן הפוך?

עוד לא הוכח בשום דרך שהיפוך הגיטרה מקל במשהו על שמאליים. האם פסנתרנים שמאליים הופכים את הפסנתר? (נא לא לשלוף לי עכשיו סיפור על פסנתרים הפוכים. יש אולי שניים כאלה בעולם) כמובן שלא! גיטריסט ובסיסט שמאלי שלא הופכים אותו בקלות.

Miss CB

New member
למה?

יש לזה כל מיני הסברים... הרצון להיות מיוחד, כי זה יותר נוח, כי אתה ממש גרוע בניגון רגיל, או, סתם כי יש לך את הכסף לזה

למעלה