עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

שתי בלונדיניות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום יותר קרוב, לונדון, או הירח?" עונה לה השנייה: "דהההי! ...את רואה מפה את לונדון?!" שתי בלונדיניות הלכו לגן חיות אחת הבלונדיניות אומרת לשנייה: "אם את מנחשת כמה מטבעות יש לי בכיס אני נותנת לך את שלושתם..." השנייה אומרת לה: שתיים?... בלונדינית נוסעת לספרד... במטוס איש ספרדי שיושב לידה שואל אותה: "אבלה ספרדית ?" {מדברת ספרדית} אז היא עונה: "NO , ... אבלה מישראל" בלונדינית אחת הולכת על שפת הנהר, פתאום היא רואה בצד השני בלונדינית אחרת. היא צועקת אליה: "אחותי, איך מגיעים לצד השני ?" אז השנייה עונה לה: "יא מטומטמת, את כבר בצד השני..." בלונדינית והחבר שלה נוסעים ללונה פארק. "אני רוצה לעלות לגלגל ענק" - מבקשת הבלונדינית "לא, בשום פנים ואופן, יש לך חצאית ויראו לך את התחתונים"- עונה החבר החבר הולך לקנות גלידה וכשהוא חוזר הוא רואה ערימת גברים מביטים מעלה לגלגל הענק והיא למעלה... "אמרתי לך לא לעלות, נכון ?" – הוא צועק בכעס "אל תדאג הורדתי את התחתונים... הם התחתונים ביד שלי"

עליזה 63

New member
366

.......גישתך כלפי החיים בזמנים אלה היא החשובה מכול ,כי פלאים רבים עתידים להתגלות,ועליך לזרום עם כל ההתרחשיות ולא להלחם בהן.זוהי שעת ההתגלות ,ולא שעה לסיכסוכים ולמאבקים ;על כן היה חרישי,וראה אינסוף ניסים שמתגלים בשלמות אמיתית,והכר על כך תודה לנצח. תודה על שאתה חי ועל שותפותך בכל המתרחש.הכר תודה על השינוים המהירים, והשתנה עמם.הכל לטובה ;על כן אל תחשוש,אלה נוע קדימה בשמחה.הרגש עצמך שותף לתהליך השינוי,שותף לשלמות ושותף לחידוש. מתוך;366/דלתות ללב איילן קאדי.

למעלה