בואנה איזה הזוי...... טלפון .......... "שלום, מדבר בנימין נתניהו........" ניתוק. משעמם לו ?!
R ReiKo New member 7/8/07 #1 ../images/Emo6.gif בואנה איזה הזוי...... טלפון .......... "שלום, מדבר בנימין נתניהו........" ניתוק. משעמם לו ?!
../images/Emo6.gif בואנה איזה הזוי...... טלפון .......... "שלום, מדבר בנימין נתניהו........" ניתוק. משעמם לו ?!
ק ק ד ו ש New member 8/8/07 #2 גם אליי הוא התקשר!! ניהלנו שיחה אחושרמוטה על פוליטיקה מה ביבי אחשלו הכל טוב איתך אחי?
R ReiKo New member 8/8/07 #6 אלי הוא התקשר פעמיים ... בדיוק אני מספר לחבר שלי על זה פתאום טלפון...... "שלום, מדבר בנימין נתניהו........" "זדיין!"
אלי הוא התקשר פעמיים ... בדיוק אני מספר לחבר שלי על זה פתאום טלפון...... "שלום, מדבר בנימין נתניהו........" "זדיין!"
ת תמיררררררר New member 8/8/07 #3 רייקו, אני חייב להתוודות על משהו אני מצטער על כל השקרים במהלך ה3 שנים האלה.... אבל.... לא באמת הייתי בגבעתי קניתי מדי ב' ונשק בריקושט והצטרפתי אליכם לטירונות. אבל היה שווה... היו חוויות... סתם אחי... בהצלחה לבית"ר הערב.
רייקו, אני חייב להתוודות על משהו אני מצטער על כל השקרים במהלך ה3 שנים האלה.... אבל.... לא באמת הייתי בגבעתי קניתי מדי ב' ונשק בריקושט והצטרפתי אליכם לטירונות. אבל היה שווה... היו חוויות... סתם אחי... בהצלחה לבית"ר הערב.
R ReiKo New member 8/8/07 #5 וואלה אחי ישבתי עם ענר... תק(א)לה השוער הזה..........וואחד תקלה........ כנראה שפעם הבאה שנראה את טדי מלא יהיה עוד הרבה שנים..... תודה קאלה.
וואלה אחי ישבתי עם ענר... תק(א)לה השוער הזה..........וואחד תקלה........ כנראה שפעם הבאה שנראה את טדי מלא יהיה עוד הרבה שנים..... תודה קאלה.