GMN

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וואי איך בא לי להטביע אותם בבריכה או משהו...

Roobie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והתמונה שהוספת... אחת החזקות
(עכשיו אני אקבל כחול בפורום?)

The Guardian17

New member
ענו ברצינות ../images/Emo6.gif

ועוד 5 שנים כבר לעשות מילואים יהיה בתנאי שהצבעת לכוכב נולד 10 + קנית פלזמה לאחותך ועוד כמה חרטא

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

אוי נו. "לא יכולים לתת לערוץ 2 לעשות מה שהוא רוצה". אתם מבינים? תוכניות גרועות, אחלה, כמויות פרסומות מטורפות- מקובל. עזבו רגע: שחיטות שילטונית- בכיף. זיהם סביבתי - תבואו כל יום. אבל להדיח את איכשהלאקוראיםלו מכוכב נולד 600?! אבוי! לא ניתן ידינו במעל. ואח"כ אומרים שפעם לילדים היה אכפת..

תגידו .. אם אין לי אבל ממש ממש אין לי שום שמץ ולו בקמצוץ לגבי זהותו של אותו פק'לה שהיא רוצה לשבות בשמו זה טוב או לא ?? כי מה זה לא בא לי העונש הזה של צפיה ב"דבר" הזה (כן אני לא מסוגל אפילו להגדיר את כוכב נולד כתוכנית טלביזיה) רק בשביל שתהייה לי הבנה כלשהיא לגבי הטימטום שבשביתה שלה ... מה גם שילדה בגילה (היא עולה לכיתה ח' לפי הכתוב שם) צריכה לעסוק באופן אינטנסיבי במציצה לכמה שיותר ילדים מהשכונה שלה במקום לבזבז כאן סקריפטים שלמים של HTML על הקקה שהיא כותבת ...

ציטוט:

" את כל כך מתה לילמוד כמו איזה חננה מלשינה בבקשה לכי תחרשי תוציאי ציונים תישעים מאה מאתים למה לא???? מה את רוצה שמרינה תיזכה בגמר? את רוצה שדורון ינצח??????? נו באמת הוא לא מתאים " היא בהחלט הבינה מה הכי חשוב בחיים.

noyil

New member
בכל עונה משתמט אחר

בעונה הקודמת היה את ההוא שהשתמט מהצבא, בעונה הזאת זה ילדים שמשתמטים מהלימודים ובעונה הבאה תינוקות ישתמטו ממכוניות אטומות

למעלה