../images/Emo6.gif

גנב פורץ לבית באישון לילה. פתאום הוא שומע קול שאומרישו ומריה מסתכלים עליך". מי זה? שואל הגנב" אך הקול חוזר על עצמו: ישו ומריה מסתכלים עליך! הגנב המופתע מחפש את מקור הקול ופתאום רואה תוכי ומבין שהוא זה שדיבר שואל הגנב: מי אתה? עונה התוכי: אני אלכסנדר אלכסנדר זה שם מוזר לתוכי, מציין הגנב שואל התוכי: וישו ומריה הם לא שמות מוזרים לשני כלבי רוטוויילר?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלושה עכברים משוויצים כמה הם מוצלחים. מספר הראשון כשאני רואה מלכודת עכברים, אני קופץ לתוכה, חוטף את הגבינה ולפני שהברזל יורד אני מספיק לעשות 20 כפיפות בטן אומר השני: זה כלום, אני קם בכל בוקר, יוצא מהמחילה, הולך למתקן שיש בו רעל עכברים, טוחן אותו ושותה אותו עם קפה מפסיק אותם השלישי: סלחו לי אבל אין לי זמן... אני צריך ללכת לדפוק את החתול

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מנהל של מפעל גדול מחליט לרדת אל העם ולבקר את עובדיו הוא מגיע לאולם הייצור ורואה בחור נשען על עמוד בחוסר מעש הוא ניגש אליו ושואל: בחור, כמה אתה מרוויח בחודש? עונה הבחור: אני מרוויח 4000 שקל בעל המפעל שולף חמישים אלף שקל, נותן אותם לבחור ואומר: הנה משכורת לשנה, עוף לי מהעיניים, אני לא צריך עצלנים במפעל הזה הבחור מסתובב והולך לדרכו לאחר מכן שואל המנהל את האחראי: איך קיבלת כזה בחור עצלן לעבודה? עונה לו: הוא לא עובד שלנו, הוא בכלל שליח הפיצה שחיכה שנשלם לו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שוטר עוצר נהג על עבירת מהירות. הנהג: "לא! בבקשה, תוותר לי!!" השוטר: "אני לא יכול, אני חייב לתת לך דו"ח". הנהג מנג'ס לשוטר עד שהשוטר "נשבר". הוא לא יודע איך להוריד את הנהג הנודניק מעליו, ומחליט להתחכם איתו: "אני אשאל אותך שאלה. אם תדע את התשובה, אני אוותר לך". הנהג מסכים והשוטר שואל: "אתה נוסע בכביש החוף, וממולך שני אורות. מה זה?" הנהג: "זה אוטו!" השוטר: "כן, אבל איזה אוטו, פיאט, מזדה, סובארו... אין מה לעשות אני חייב לתת לך דו"ח". הנהג מבקש צ'אנס נוסף: "לא, בבקשה, עוד שאלה אחת!" השוטר: "טוב. אתה נוסע בכביש החוף ורואה אור אחד מולך. מה זה?" הנהג: "זה אופנוע". השוטר: "כן, אבל איזה אופנוע, סוזוקי, קוואסאקי..." השוטר מבסוט מעצמו ורושם לו דו"ח. הנהג: "אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" השוטר: "כן, בטח". הנהג: "אתה נוסע בכביש החוף, רואה בחורה חצי ערומה, מנענעת את הישבן ימינה ושמאלה והולכת במרכז הכביש. מי זו?" השוטר: "זו זונה". הנהג: "כן, אבל מי - אמא שלך, אחותך, אשתך...?"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשהיה בגן עדן, הציע אלוהים לאדם אם תרצה, אני יכול להביא לך בת זוג. בת זוג זו תהיה נאמנה לך כל חייך, לא תעלה לך גרוש ותסכים עם כל מה שתאמר נשמע מצויין, אומר אדם, כמה זה יעלה לי? עונה אלוהים: לא הרבה, רק רגל אחת ויד אחת עונה אדם: נראה לי קצת יקר, מה אקבל עבור צלע? ומכאן ההמשך ידוע...

למעלה