עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

שאלה: למה היד הימנית של הגבר רכה יותר מהשמאלית? תשובה: עודף קרם לחות! רופא מבשר לאיש אחד שהוא הולך למות תוך 3 חודשים. האיש מתחיל ללכת לברים ולספר לכולם שהוא הולך למות מאיידס תוך 3 חודשים. כעבור חודשיים פוגש אותו הרופא ושואל: "ראיתי שעם המוות השלמת, אבל למה אתה מספר לכולם שזה מאיידס? אמרתי שיש לך סרטן". עונה האיש: "עם המוות אולי השלמתי, אבל עם העובדה שכולם עלולים לדפוק את אישתי אחרי שאמות, עם זה עוד לא השלמתי". אומר למנותח: "יש לי חדשות רעות וטובות." שואל הפציינט: "מהן הרעות?" עונה הרופא: "היינו צריכים לכרות לך את שתי הרגליים." שואל הפציינט בשנית: "אז מה החדשות הטובות?" עונה הרופא: "מצאנו מישהו שמוכן לקנות את הנעליים שלך..." בחור ובחורה נפגשים בבר. אומר הבחור: "אני רוצה להראות לך את השעון החדש שלי. הוא מראה לי שאת בלי תחתונים". הבחורה מסתכלת בבוז ואומרת: "השעון שלך משקר, אני עם תחתונים". עונה הבחור: "צודקת... נכון... אני באמת רואה שהוא מקדים בשעה". ילד אחד מביט בתמונות החתונה של סבו וסבתו. לפתע הוא קורא לאביו. "אבא", הוא שואל, "איך זה, שבכל תמונות החתונה אני רואה, שסבא כל הזמן יושב וסבתא כל הזמן עומדת?" עונה אביו: "חמודי, התמונות צולמו יום אחרי החתונה של סבא וסבתא. סבא באותו יום כבר לא יכול היה לעמוד. וסבתא... סבתא לא יכולה היתה לשבת." איש אחד נכנס לחנות ומבקש כפפות. המוכר מפנה אותו למחלקה הנכונה. האיש מגיע ואומר: "שלום, אני צריך בבקשה כפפות". המוכר: "כפפות לקיץ או לחורף"? האיש: "לחורף". המוכר: "זה במחלקה ממול". הוא הולך למחלקה ומבקש שוב כפפות. המוכר: "כפפות עור או רגילות?" הקונה: "עור". המוכר: "אז אתה צריך ללכת למחלקה ההיא". הקונה מתעצבן ועובר למחלקה הבאה. "שלום אני צריך כפפות חורף מעור". המוכר: "ריפוד מצמר אמיתי או לא?" הקונה: "עם צמר אמיתי, בוודאי". המוכר: "אתה צריך את המחלקה ממול". כך משגעים המוכרים את האיש ממחלקה למחלקה. לפתע, נפתחות הדלתות ולחנות נכנס גבר שמחזיק בידיים אסלה שנתלשה מהריצפה כשבצידיה יש עדיין חתיכות מרצפות מהריצפה. הוא ניגש למוכר ואומר: "זאת האסלה שיש לי, זה סוג המרצפות שיש לי באמבטיה, את התחת שלי הראיתי לכם כבר אתמול, תנו לי סוף סוף נייר טואלט!!!" משפט חכם: שבעים אחוז מהאנשים בעולם מדברים על סטטיסטיקות, כדי להישמע אמינים. גמד שמואשם באונס מגיע לבית משפט. השופט שואל אותו: "איך אתה, כזה קטן, הצלחת לאנוס אישה?" עונה הגמד: "בעזרת דלי". שואל השופט: "עמדת עליו ואנסת?" עונה הגמד: "לא, שמתי אותו על הראש של האישה ונתליתי..." נישואים הם כמו בית ספר. מתחילים... בכימיה. ממשיכים בפיסיקה - לפי חוק ההתמדה. ונגמרים בגיאוגרפיה - כל אחד במקום אחר. בעל אחד מחליט להפתיע את אישתו ומקעקע את איבר מינו. כשהוא מגיע הביתה ומראה לה את מה שעשה, מתחילה האישה לצעוק: "אני לא מוכנה לזה... כל היום אני מנקה מכבסת ומבשלת, אני לא מוכנה שאתה עוד תכניס לי מילים לפה?"

עליזה 63

New member
א ה ב ה

א ה ב ה אין קושי שמידה נכונה של אהבה לא תתגבר עליו. אין מחלה שמידה נכונה של אהבה לא תרפא. אין דלת שמידה נכונה של אהבה לא תפתח. אין מפרץ שמידה נכונה של אהבה לא תגשר עליו. אין חומה שאהבה לא תצליח לקעקע. אין חטא שאהבה לא תכפר עליו. |אין זה משנה באיזה עומק מושרשת הצרה עד כמה הסיכויים חסרי תקווה עד כמה מורכבת התסבוכת עד כמה גדולה היא הטעות. מימוש אהבה במידה הנכונה יפזר את הכול. ואם תהיה מסוגל לאהוב מספיק הרי שתהיה האדם המאושר והחזק ביותר בעולם"….

לי לו ש

New member
../images/Emo41.gifסלקום../images/Emo41.gif

למי שיש.. כמה עולה לכם שיחה? יש לכם חבילה שווה? נגמרה לי ההתחייבות עכשיו אני רוצה שיחות זולות אם לא אני עוברת לאורנג'

Cesc

New member
אני יודע שבאורנג' יש תוכניות ממש ממש ממש שוות

אם את סטודנטית אז יש תוכנית של 35 אג' לדקה לכל היעדים 20 אג' לSMS לכל היעדים את יכולה לבחור מכשיר דור 3 ולקבל החזר כספי עליו מהדקה הראשונה שזה אומר קנית מכשיר ב 39 ש"ח בחודש , דיברת ב39 ש"ח יופיע לך זיכוי של 39 ש"ח בחשבונית במידה ואת עוברת את ה100 שקל את מקבלת החזר על חבילת דור 3 שזה 19.90 אם אני לא טועה ובנוסף יעד חינם למשך שנה שלמה ! תתקשרי את לסלקום תגידי שקיבלת את ההצעה הזאת מאורנג' אם הם יצליחו להשוות , הרווחת אם לא תתכונני למעבר

לי לו ש

New member
נשמע טוב.. טוב מאוד אפילו..

רק שאני לא סטודנטית ואני לא צריכה מכשיר.. יש לי מכשיר שווה

Cesc

New member
אז תקחי את המכשיר הכי זול

ותשמרי שיהיה לך אחד למקרה חירם או שתנסי למכור אותו למישהו :)

Cesc

New member
קודם תראי מה סלקום מציעים לך כדי לשמר אותך

Mr K i n g

New member
תמצאי איזה מישהו סטודנט שקשור אלייך

חבר \ משפחה, ותעשי את זה על שמו, הם לא עושים בעיות :)

לי לו ש

New member
ואללה..

אני יכולה לבוא אליהם עם חברה לעשות על שמה ולשלם מהכרטיס אשראי שלי?

Cesc

New member
לא!

לפני שאת פונה לאורנג' תבררי עם סלקום מה הם מציעים לך כדי שתישארי לקוחה שלהם ולא תעברי לאורנג' במידה וההצעה שלהם לא תיהיה טובה נדאג לתוכנית סטודנטים ....

veredvered

New member
היא סטודנטית...

של החיים
ואתה!! מזל שיש את אישתך בפייסבוק
אחלה תמונות

Cesc

New member
קוראים לי ססק אבל את יכולה לקורא לי פבריגס

אז היינו בגן ביחד והדבר הכי מיוחד שהכנת לי לאכול היה המבורגר לחימום במיקרוגל של זוגלובק !

למעלה