Death of Rats

New member
../images/Emo6.gif

"לקיפודים אי אפשר להכניס!" מכיוון שאני יודעת שיש יוצר (דייב גרינסלייד) שכותב יצירות בהשראת עולם הדיסק (מומלץ מאוד. תמצאו לבד
) חיפשתי על השם שלו. היתה לי יצירה אחת שלו ואז מצאתי עוד משהו שלו: The hedgehog song אני מניחה שניחשתם על מה זה.... בכל אופן, זה ממש ממש קורע... ואם כבר מדברים על שירים מספרים: the ballad of Bilbo baggins זה שיר קורע ומטומטם לחלוטין. הצל של אנדר נראה ספר ממש טוב. התחלתי לקרוא אותו היום, אני כבר בחלק שתיים
.

dino_din

New member
לקיפודים ?? את בטוחה ?

אני זוכר מהתרגום העיברי שזה היה "חזיר בר". "...אפשר לג´ירף אם עומדים על שרפרף, אבל לחזיר בר פשוט אי אפשר להכניס ב***..." - נני אוג לאחר יותר מידי שתיה. אגב, אם את מתכוונת לסדרת "המשחק של אנדר" - זה ממש לא בסגנון הזה אבל זו סידרה באמת מעולה. כמו שכבר אמרו (לא זוכר מי ), חלליות, מלחמת עולמות, צבאות, קרבות, אסטרטגיה, תככים וילד קטן שאפילו לא יודע מה הוא עושה שם....לא צריך יותר מזה ! בברכה, דינו.

The Mad Hatter

New member
גם אני חשבתי...:)

אבל מסתבר שזה קיפוד. המתרגמים האלה...:/// מצאתי באתר אחד למלא שירים ובין השאר היה שם את שיר הקיפוד. יש לזה מלא גרסאות ואין לי מושג אם קראתי את זו שבשיר של דייב גרינסלייד (או משהו כזה), אבל זה היה חולני...*-* חולני וארוך. הבלדה על בילבו ענקיתתת. או, אחרי כמה עשרות פעמים שלקחתי את neverwhere של ניל גיימן מהספריה ולא הספקתי לקרא, ממש סיימתי את זה פעמיים. אהבתי. עכשיו נשאר לי לקחת את אבק כוכבים בפעם העשרים בערך מהספריה. אין לי זמן לקרא לאחרונה...:///

אבק כוכבים- איכס!!

זה ספר כל כך מטומטם.. כל כך חיקוי גרוע עם עוד כמה סצניות ארוטיות של האריה המכשפה וארון הבגדים של ק.ס.לואיס.. יש שם קטעים ממש מאולצים (הקרב בין החד קרן לאריה).. זה ללא ספק אחד מספרי הפנטסיה השנואים עליי ביותר.. אני לא מצליח להשיג את לעולם לא עולם בשומקום... מישהו יכול אוליי לומר לי באיזו הוצאה הוא? מאגנה, לעולם לא עולם, בע"מ

הוצאת אופוס, נדמה לי...

וזה ספר גדול... אהבתי אותו נורא... לקחתי אותו מספריית ביצפר, דבר שבטח לא יעזור לך במיוחד...

dino_din

New member
neverwhere ספר ענק !

האמת, כשחושבים על זה, דווקא הגיוני שלקיפוד יהיה יותר קשה להכניס :) בכל מקרה, אם כבר הוזכר neverwhere (לעולם לא עולם) - אין ספק שזה הספר המועדף עלי של ניל. שנה טובה, דינו.

יעל נור

New member
הצל של אנדר

סדרה מעולה! כרגע יש בה 6 ספרים שתורגמו לעברית (הספר השביעי בסדרה כבר יצא באנגלית, אבל עדיין לא תורגם) הספרים הם: המשחק של אנדר קול למתים קסנוסייד ילדי המחשבה הצל של אנדר (מקביל לספר הראשון מבחינת הזמנים) הצל של ההגמון (קורה בין הספר הראשון לשני) מומלץ ביותר. חיוך.... ככה פתאום מצאתי את הפורום הזה. ולגבי טרי פראצ´ט... האחרון שקראתי הוא "witches abroad" שהיה משובח. מוסיפה את הפורום לרשימת המועדפים שלי. בברכת שנה טובה לכולם. יעל
|נו, תנו לי יום יומיים וגם לי יהיה ציטוט שהולך איתי לכל מקום...|

יעל נור

New member
המשחק של אנדר

זה מה שהתכוונתי לכתוב בכותרת. אוף! פאדיחות במקום חדש
יעל

N a a t z

New member
and she started from the shadow!!!

IDIOT OR! Idiot! Idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You should start from the beginning like a normal book worm!!! |Meduza|

Death of Rats

New member
Baka me...

אין לי את הספר הראשון! ואני כבר כמעט מסיימת את הצל, אבל אם זה מעודד אותך אני מתכוונת לקנות את הצל ולקרוא בטיסה...

יעל נור

New member
ושוב...

הסדר ה"נכון" הוא: המשחק של אנדר קול למתים קסנוסייד ילדי המחשבה הצל של אנדר הצל של ההגמון ובניגוד לטרי פראצ´ט כאן יש חשיבות מסויימת לסדר הדברים. אחרי שקוראים הכל יש כייף מסויים בלקרוא את הראשון, לקפוץ לחמישי ולשישי ורק אז לחזור לשני. אבל זה מומלץ יותר בקריאה חוזרת ולא בקריאה ראשונה. ותהנו. מומלץ מאוד מאוד. יעל

יעל נור

New member
חייבת שלא הסכים

עכשיו אני בקיראה חמישית (לפחות) של הסדרה וקראתי אותה בסדר הנ"ל: המשחק של אנדר הצל של אנדר קול למתים קסנוסייד ילדי המחשבה הצל של ההגמון (שזו רק הקריאה השנייה שלו) איכשהו נראה לי שהמחק של אנדר חייב להיות הבסיס, אבל אולי אני משוחדת כי ככה קראתי אותם כמה פעמים לפני שהצל התפרסם בכלל...

למעלה