../images/Emo6.gif

אני עכשיו בשיעור טכנולוגיה,היה לנו מבחן על המחשב
כל המבחן חירבשתי כל מיני דברים אבל בקוצור,רציתי לשאול פה את כולם מה המשפט מהשירים של מוניקה שאתם הכי אוהבים?....................... אני מבינה שלא הבנתם [מבינה שלא הבנתם...חחח...] מה שאלתי,אז ככה: המשפט מהשירים של מוניקה שאני הכי אוהבת זה המשפט הבא: כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר אבל זה לא קשר אז דייייייייייייייייייייי איך אני?

אחרי שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב

בהתחלה נהיה לי רע אח"כ נהיה לי טוב... בכלל, כל השיר הזה הוא מפשטים טובים וכמון "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה" "אין תרופה לאבן בנפש, לזה אי אפשר לעשות הפלה, הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ועכשיו את- לא חולה" ןמהשיר של יהלי סובול "סוס" (אגב למישהו יש את האלבום?) "כשנגמרות לך השאיפות , מתחילות הנשיפות" "ואין טוב לעקרב מאוהב מלזחול למקום חשוך, העולם יכול להמשיך לעשות את הרעש בחוץ"

או קיי..., יש כל כך הרבה.., אני

אגיד רק כמה: * הפשע הקטן הוא הפשע הגדול * עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי * גשם יורד על הלב הבודד * באתי לאסוף אותך, מנמל התעופה, עם תחבושות על הידיים * "הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה. * כי אין תרופה לאבן בנפש, לזה אי אפשר לעשות הפלה. יש עוד מלא.....

the king 25983

New member
אני אוהב הרבה...../images/Emo103.gif

יותר ממה שאוכל לתאר אז חבל להתחיל...

רותמיקה

New member
יש המון...

שישהיה לי כח אני ירשום את כווולם.. חן למה מחקת את השרשור
?

רוXי

New member
פשש.. חתיכת שאלה..

אממ אני משש אוהבת את המשפטים הבאים: " אני חולמת שאני נופלת את זוכרת, את זוכרת שכתבת" " כמו ציור של דגה שמנמנה וענוגה" "..הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי.." " מחכה כמו קיפוד בדלת" חח חתיכת מיקבץ...
ית שכמוני... רוXי

המממ

-היא סבלה ממנת יתר של שמש דקלים - עננננננים
- הילדים לא גדלו , הם רק גבהו ומצאו עבודה. - חיים מבחוץ , מתים מבפנים . -יש אנשים שעומדים בלחצים , ואני מנסהההה ועוד הרבה .... :))

מה הקטע של ה...

באתי לאסוף אותך, מנמל התעופה, עם תחבושות על הידיים ???? מה יפה בו??

אני דיי אוהב את המשפט הזה כי

יש לי כה דברים שקרו לי בחיים שאני דיי מתחבר אליו...

יש כמה

*עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי *תודה לאל... על חסדים קטנים *ארנבים אבודים בתוך עשב ירוק *קוקיות אדומות על עצים ירוקים (ז"א כמעט כל הפוך בשמש!) *היא נסעה לסאן חוזה! *וחתכה את הורידים! *אבל זה לא קשור... אז דייייייייייייייייייייייייייייי! *כולם יודעים שוודקה בבוקר זאת לא התרופה *כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה *שוב אני מוצא אותי רק מחכה מחוץ לדלת רק מציץ מהחלון רק בחלום אבל בבוקר הווילון נסגר הדלת שוב ננעלת הדלת שוב ננעלת... *מה היה לך רע להיות ילדה שלי *מילי אומרת שנתקע לה בראש הנאום שהקוקהד דפק לה ב 95´. ויש עוד................ יעל

רעיון מצוין הנה כמה-

"היא נסעה לסאן וחתכה את הורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים" "*הם למדו בצופים איך לקשור את החבל אבל הרבה יותר קל לקשור בחורה" "למה מה קרה:)" "הר של ביייייייייייייייייייייייייייגגגגגגגגללללללללללללללךךך!!!" "כל הפרידות כמו סיכות נעוצות בלב" "הזמן כמו טיפות עינים" "היתי רוצה לשבור לך את היד ולתת לך רחמים- על הרצפה... גררת אותי על הרצפה..." אבל הכי אני אוהבת- "אבל נגיעה שלה כמעט מותתה לי את עמוד השידרה נהיה לי נהיה לי רע!" ... "מרחוק זה נראה כמו כמעט אהבה"

ממ

קוקיות אדומות על עצים ירוקים איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך ת´אולסטאר הייתי רוכב, היום אני סוס...

eb182

New member
אמממ../images/Emo187.gif

"היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים" "כולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה כולם יודעים שבסרטים אמריקאים יש תקווה כולם יודעים שוודקה בבוקר זה לא תרופה" "יפה בלי סיבה שותתת בלי דם" "החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה" "עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי" "זאת ברירת מחדל לשכב מקופל"

למעלה