דנהה1

New member
בהחלט נחמד

ואולי באותה הזדמנותא אני יציג את עצמי... בת 25 עוד מעט מאזור השרון. עברתי תקופה לא קלה בחודשים האחרונים, אפילו די קשה. התמודדתי כמעט פעמיים מול המוות (ולא בדרך טבעית). ורק עכשיו שאני מטופלת בפרחי באך אני מגלה את מהות החיים ואת הכוח של המיסטיקה והרוחניות. אף פעם לא ממש נמשכתי לזה חוצ מגלגול נשמות והחיים אחרי המוות (כשהייתי צעירה והעזנו לעשות סיאנסים) אבל לא בצורה אובססיבית. לפני איזה 3 שבועות גיליתי את קלפי האושו ומשם באה המדיטציה, מיסטיקה וכל מה שקשור לזה ומאז נכנסתי די חזק לקטע. נעים מאוד!

orensany

New member
ברוכה הבא מותק

מי ייתן וימייך ימשיכו לעלוץ :) את שיחות עם אלוהיםם קראת כבר?

דנהה1

New member
עוד לא קראתי

אבל אחרי הדיון שהיה פה, אני בהחלט אלך לקנות אותו.

גריני

New member
ברוכה הבאה, דנה ../images/Emo24.gif

נחמד שסיפרת על עצמך, אכן נעים מאוד גם לי. אם מתחשק לך להרחיב קצת בעניין ההתמודדויות האלו, שהביאו אותך אל הרוחניות - אנא, הרגישי חופשיה. ובינתיים התכבדי

דנהה1

New member
התמודדויות...

אני לא רוצה לפרט יותר מידי אבל זה התחיל בדכאון ועבר לעוד הפרעות וגיליתי שדרך המדיטציה אני בן אדם יותר רגוע, יותר שליו גיליתי שיש הגיון ברוחניות כמו למשל הספר של אושו שקראתי - הנעל אדומה, נתן לי פרושים לדברים נורא קטנים שבתקופה הזו נראו לי גדולים מידי... קשה להסביר... גם לפרחי הבאך יש איזושהיא עזרה בהחלמה שלי...

אנילה1

New member
דנה,ברוכה המצטרפת. הדיכאון בא

מדברים שהולבשו עליך, וזה לא את. עבודתך היא להסיר את הדברים האלה כדי שתחיי בהרמוניה. בחרת בדרך הנכונה.

למעלה