מיטללל

New member
../images/Emo6.gif

מה דעתכם על הסטיגמה שצוווחת שבנות הן עם פשוט... לא מצחיק? )למשל אני.. יש שהיו מכנים אותי סוג של "חמודה" :) משעשעת? מאוד! מצחיקה? לא ממש. ( ואם אתם מסכימות עם הטענה, למה לדעתכם זה קורה? חינוך או פגם גנטי?

s h i r k u s h

New member
זה תלוי באנשים שמדובר עליהם...

אני נחשבת בעיני אנשים לדי מצחיקה אבל לא כולם חושבים ככה.

ChilD SouL

New member
לא נכונה ../images/Emo31.gif

אבל שוב, תלוי על איזה בנות מדובר. יש בנות מצחיקות ויש בנות ש...פשוט אין להן את זה

יש בזה משהו.. אבל לא מדויק

רוב הבנות שהכרתי ומכיר הן מצחיקות.. ויש הרבה בנות מצחיקות... אבל זה נכון שאצל בנות, ההגדרה "משעשעת" תופסת קצת יותר טוב. למשל... האקדמיה לצחוק. רוב הבנות שהיו שם (חוץ ממיכל שניר שהייתה פשוט מגעילה), היו משעשעות... אבל לא כל כך מצחיקות.. אף פעם לא הייתה אחת שממש קרעה את הקהל מצחוק, אבל רובן היו משעשעות כאלו.. והעניין הזה הוא די מייצג לדעתי. לא יודע למה אבל בדר"כ בנות פחות מצליחות בתחום הסטאנדאפ. למרות זאת, אני לא מכליל, כי אני מכיר דווקא אחת שכל פעם שאנחנו יושבים ומדברים אני פשוט נקרע מצחוק.

Lancelot99

New member
זאת דווקא הוכחה שזה מאוד נכון..

היא הדבר הכי לא מצחיק על מסך הטלויזיה, אחרי השפתיים של יאסר

b o n f i r e

New member
התיאוריה שלי היא כזו-

בנים מצחיקים, בד"כ מצחיקים בגלל שלא הולך להם עם בנות... לכן הם מפתחים חוש הומור מפותח וכך זוכים לתשומת הלב שהם כל כך צריכים. כמו החיות בטבע שבד"כ הזכר הוא הצבעוני וזה שצריך "לעשות את העבודה" כדי שהבת תימשך אליו, כך גם כאן. לכן על הבנים חובה להיות מצחיקים! בגלל זה, בנים הם המצחיקים והבנות הן הנותנות.

DMAN3

New member
נופר היחידה...

בנים מצחיקים יותר אבל החתימה שלך יותר קורעת!

SANGUSUGA

New member
נכון

תשמעו... אתן פשוט לא...
אבל זה לא גורם לי לא לאהוב אתכן!

Lancelot99

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים..

יחסית לבנים - בנות לא מצחיקות.. אבל צוחקות המון! שזה טוב

Lancelot99

New member
ולהמשך השאלה - נראה לי שזה קשור

לזה שבנות מתבגרות יותר מהר.. ובנים נשארים ילדים לנצח פחות או יותר.. בגלל זה יש פיטר-פן ולא פיטר-פנית למשל

בנים הם יצורים אמיתיים יותר.

אין קשר. לאנסלוט, מה זה הקטע הזה עם השקר בגיל 10? זה קרע אותי מצחוק!

למעלה