http://planet.nana.co.il/antifakats/
S SuddenlyPsychotic New member 9/1/06 #4 אכן אני מכיר הרבה אנשים קשוחים ואפלים ואנשים שהולכים לרוקי שאומרים בישי, לא הייתי מתפלא אם זה ביפנית או משהו (אנימה)
אכן אני מכיר הרבה אנשים קשוחים ואפלים ואנשים שהולכים לרוקי שאומרים בישי, לא הייתי מתפלא אם זה ביפנית או משהו (אנימה)
V Vegetable Salad New member 9/1/06 #7 אל תחתמו ../images/Emo42.gif מה יהיה הצעד הבא? יוציאו את הפריקים מהחוק? יוציאו גם אותנו? אמרו ל-א עוד היום!
אל תחתמו ../images/Emo42.gif מה יהיה הצעד הבא? יוציאו את הפריקים מהחוק? יוציאו גם אותנו? אמרו ל-א עוד היום!
ה הרמיוניDanger New member 11/1/06 #15 ...סיימ שיט?... *מתכוננת לסקילה* היי, נערות צעירות, קופצניות, רעשניות וחובבות צבעים עזים. זה לא חייב לבוא במובן רע אבל יש הרבה דמיון.
...סיימ שיט?... *מתכוננת לסקילה* היי, נערות צעירות, קופצניות, רעשניות וחובבות צבעים עזים. זה לא חייב לבוא במובן רע אבל יש הרבה דמיון.
S Science Fiction New member 10/1/06 #10 אל תכנעו לשלטןן הטרור של ../images/Emo119.gif הפריקונים! אנחנו עוד נשלוט בעולם!!!!!!!!!!1111111111אחדאחד!!11שמונהשבעששחמשארבעשלוששתייםאחדאפס!!!!!!!!11$#%^# [ורוד זה צבע נפלא, בישי זו בכלל מילה של פאנגירלז ואתם סתם איכסי פיכסי כאילו. גזענים.]
אל תכנעו לשלטןן הטרור של ../images/Emo119.gif הפריקונים! אנחנו עוד נשלוט בעולם!!!!!!!!!!1111111111אחדאחד!!11שמונהשבעששחמשארבעשלוששתייםאחדאפס!!!!!!!!11$#%^# [ורוד זה צבע נפלא, בישי זו בכלל מילה של פאנגירלז ואתם סתם איכסי פיכסי כאילו. גזענים.]
ק קמילעעע New member 10/1/06 #11 שטויות במיץ! השעמום משפיע על אנשים! בונים לי אתרים פה.. טחח.. תמצאו חיים אנשים!לא יזיק.. [אגב,מה רע במילה כוסון?!]
שטויות במיץ! השעמום משפיע על אנשים! בונים לי אתרים פה.. טחח.. תמצאו חיים אנשים!לא יזיק.. [אגב,מה רע במילה כוסון?!]
P PrayingFuckingMantis New member 10/1/06 #12 נישמע קצת טראנסי ../images/Emo68.gif../images/Emo98.gif
O ofirule New member 10/1/06 #14 אמממ כל הסעמני קריאה וה111 שיוצאים בטעות הם הבאות התלהבות לגיטימיות ואין לשלול אותן עד שימצא קשר ישיר בינם לבין פאקציות!
אמממ כל הסעמני קריאה וה111 שיוצאים בטעות הם הבאות התלהבות לגיטימיות ואין לשלול אותן עד שימצא קשר ישיר בינם לבין פאקציות!