פנסי ולואיס נראים כמו 2 מפגרים
D darklighter New member 16/9/06 #2 זה שהם מפגרים זה בטוח../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif כי הם דמויות של תשוקות הם חייבים להיות מפגרים (חוץ מטאבית'ה ומשפחתה כמובן, כן ) אבל לאיזה קטע/פרק/תמונה התכוונת כי אני זוכרת כמה קטעים אבל אני לא רוצה לנחש כי אני עלולה לספיילר לך...
זה שהם מפגרים זה בטוח../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif כי הם דמויות של תשוקות הם חייבים להיות מפגרים (חוץ מטאבית'ה ומשפחתה כמובן, כן ) אבל לאיזה קטע/פרק/תמונה התכוונת כי אני זוכרת כמה קטעים אבל אני לא רוצה לנחש כי אני עלולה לספיילר לך...
D darklighter New member 16/9/06 #4 אה קטע מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif ויש גם הקטע עם הסטריפ-טריווית שוטרים שהם שיחקו אבל זה לא היה מצחיק זה היה בעיקר מטומטם... ושפנסי נפלה לפח זבל עם הבגדים הלבנים לאיזה פרק הגעת אגב ומתי טאבי חוזרת
אה קטע מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif ויש גם הקטע עם הסטריפ-טריווית שוטרים שהם שיחקו אבל זה לא היה מצחיק זה היה בעיקר מטומטם... ושפנסי נפלה לפח זבל עם הבגדים הלבנים לאיזה פרק הגעת אגב ומתי טאבי חוזרת
D darklighter New member 16/9/06 #6 את ערה../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif ואת ממש ממש קרובה לפרקים שאני בהם... הבדל של 5 פרקים ככה...
את ערה../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif ואת ממש ממש קרובה לפרקים שאני בהם... הבדל של 5 פרקים ככה...
D darklighter New member 16/9/06 #8 אבל בשבת בראשון אין פרקים שם../images/Emo190.gif אז תעשי פחות 2 ותראי שצדקתי