אז עד כמה אתם מתרגשים לקראת העונה ? הספירה החלה!!!! :)
ש שתיקה אחרונה New member 31/8/11 #1 ../images/Emo60.gifאז עד כמה אתם מתרגשים לקראת העונה ? הספירה החלה!!!!
O Orush the Best New member 31/8/11 #2 ההתרגשות בעיצומה!!!../images/Emo19.gif כבר שכחתי כמה אני מאוהבת בסדרה הזאת, אז כדיי להזכיר לעצמי החלטתי שאני רואה שוב את הפרק האחרון אזזז.. נותרו עוד..... 15 ימים!$%#&&&*$#^ יאלה שיגיעעעעעעעעעעע
ההתרגשות בעיצומה!!!../images/Emo19.gif כבר שכחתי כמה אני מאוהבת בסדרה הזאת, אז כדיי להזכיר לעצמי החלטתי שאני רואה שוב את הפרק האחרון אזזז.. נותרו עוד..... 15 ימים!$%#&&&*$#^ יאלה שיגיעעעעעעעעעעע
ה הרמיוני חמודה New member 31/8/11 #3 אעההההההה עוד 15 יוווווווווווום שיגיע כבר .עכשיו זה באמת ייטוס !
N noam239 New member 1/9/11 #4 אני לא מאמינה שכבר הגענו ל1 לספטמבר!!! וואי אני רק זוכרת אייך אמרנו שיש עוד זמן שהעונה נגמרה במאי אם אני לא טועה. איזה כייף ממש עוד מאט!!!!! עכשיו רק שיגיע ה15 והכל יהיה טוב..
אני לא מאמינה שכבר הגענו ל1 לספטמבר!!! וואי אני רק זוכרת אייך אמרנו שיש עוד זמן שהעונה נגמרה במאי אם אני לא טועה. איזה כייף ממש עוד מאט!!!!! עכשיו רק שיגיע ה15 והכל יהיה טוב..