אייקונים לנוקיה 8260

nirlotan

New member
../images/Emo60.gif אייקונים לנוקיה 8260

ידוע כי לנוקיה 8260 העובד ברשת סלקום יש יכולת לתמיכה באייקונים (במסך הראשי, כמו באורנג´). האייקונים נשלחים ע"י הודעות טקסט בינאריות. מישהו הצליח לפצח את העניין הזה? לשלוח מאישהו אתר אייקונים? אם לא - אולי לפחות מישהו הצליח להחליף את ה"רשת מקומית" ב-Alpha tag כמו במכשירים הישנים יותר?????

MaD-d0g

New member
No.........

אני בטוח ב 99 % שהדבר אינו אפשרי... המכשיר אינו תומך ב Operator logo. המכשיר תומך רק באיקונים של קבוצות משתמש ...

דווקא כן...

ראיתי באיזה אתר מחו"ל שמספר אייקונים למכשירי נוקיה ברשת TDMA

MaD-d0g

New member
אני לא בטוח...

אולי, כמו שאמרתי, איקונים של Caller ID. אני אשמח מאוד אם תוכיח לי שאני טועה.. אם תוכל, תצרף קישור

בבקשה:

אומנם עובד רק בארה"ב, אבל 8260 נשאר 8260, אם אותם תכונות: http://www.supermegaphone.com/

Gizon

New member
תשובות לכל שאלותיכם...

בתור משתמש וותיק של 8260 אני חושב שאני יכול לענות על כל שאלותיכם: Alpha Tag: בזמנו הצלחתי לשנות אותו כמה פעמים, כיוונתי את המכשיר לכאילו רשת פרטית אבל נתתי לה את הפרטים של סלקום וכך זה השתנה. לצערי זה לא החזיק יותר מרבע שעה. Icons: ל8260 אין שום תמיכה באייקונים בשום אופן. Startup Logo: עם כבל מתאים (שניתן לרכישה בלינק של אורי) אפשר להעלות לוגו. Caller Groups: את הסמלים האלה אפשר להעביר עם הכבל או להעביר למכשיר מסוג 7160 ולשלוח...(עובד) אם למישהו יש עוד שאלות על המכשיר אשמח לענות, גדעון

nirlotan

New member
אולי תחלוק איתנו קצת ידע

ואם אתה יודע את פרטי הרשת של סלקום - תחלוק אותם גם איתנו (לידע כללי, זה תמיד טוב)....

למעלה