אני

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני ../images/Emo99.gif

האמת שבחמצן אין שירים גרועים, רק שהם לא כ"כ מתאימים לסגנון של ריטה... התמכרתי ל"כשהכל יתבהר". מצד אחד, הוא הכי לא ריטה... אבל מצד שני הוא כ"כ שלמה ארצי... זה שיר כזה שלמה ארצי היה יכול להשיר בקלות, "כשהכל יתבהר המלך יפול אני שוב אלחץ על הכפתור הכחול" אני חולה על המילים הלא קשורות של שלמה, שיר פגז

HAGAR6

New member
גם אני המכרתי לשיר הזה../images/Emo13.gif

לפי דעתי הוא אחד היפים ביותר בדיסק.

Golden apple

New member
|שבהלול| גם "תשקר לי" לא רע

בהתחלה שתשקר לחי מתחיל הוא נשמע פגז, אני מת על הטכנו שבו...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif קשה להגדיר את תשקר לי

זה נשמע כמו כאילו יש שמה טיפה טכנו נכון
אם אני לא טועה, יש שמה תופים וגיטרה חשמלית.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

יום חדש- זה בעצם הרצועה שפותחת את האלבום, ולכן ישר אתה קולט שריטה עשתה פה שינוי. הקטשיות פה חוגגת ונוזלת מכל הכיוונים: "היום אני אפנק את עצמי", "אני אשתה הרבה הרבה מים" ,"אני רוצה היום לעשות ככה וככה". הסגנון נחמד אמריקאי כזה, בעצם יום חדש מסמל את הסגנון החדש... לאלף נמר- אין הרבה מה להגיד על לאלף נמר, שיר פופי קצבי
הוא לא האהובים עליי. אבל לפי דעתי הרצועה הזאת הייתה חייבת להכלל באלבום, הרי חמצן הוא אלבום פופ... וגם הטקסט הוא ברמה שמכבדת את הטקסטים שריטה הרגילה את הקהל שלה... עלית לי בזיכרון\אתה בכל זאת- שיר ענק, הטקסט, הסגנון המוזיקלי... השיר הזה מחזיק את כל האלבום הזה. בעצם השיר הזה הוכיח את עצמו... אני לא מכיר אחד שלא מזמזם אותו. שיר גדול, אני כבר כמעט לא שומע אותו מכיוון שחרשתי עליו המון. אבל בכל זאת, עדיין אחרי כל השמיעות הרבות אני קובע שיר ענק
הקול הסקסי במונולוג שלה בתחילת השיר
זאתי ריטה
תשקר לי- הרבה להגיד על השיר אין לי, כל זמר חייב להוכיח את עצמו שהמוזיקה שהוא מייצר באה ממקום אמיתי... וזה השיר של ריטה, הוא לא שיר ענק כמו שאמרתי. הגיטרה שמה עושה עבודה נפלאה, סינגל הוא לא אבל אין לי בעיה שהוא נמצא באלבום. מלבד אהבה- שיר עם מסר. בין הרצועות הטובות והמועטות שיש באלבום הזה, הוא לא משתווה לאתה בכל זאת. אבל בהחלט שיר יפה ונכלל בטופ של האלבום... הזה כשהכל יתבהר- אוקיי, זה שיר באמת גדול. שיר שלמה ארצי: "אני שוב אלחץ על הכפתור הכחול". אם השיר הזה היה באלבום של שלמה הוא היה מקבל 5, אבל זה לא ריטה.. והוא נמצא באלבום של ריטה
אני בכל זאת נותן לו 5 כי אין לי בעיה עם אימוץ הסגנון של שלמה. משלמה יכולים לצאת רק דברים טובים...
אני ארשום את דעתי בקשר לשאר השירים, ויעלה בהודעה הבאה...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif בעיקרון השיר שלא החשבתי

והוא באמת ענק זה "לפני שהלילה נגמר"

למעלה