אנשים אתם יודעים לאיפה מפנים את המשפחות בדרום?
א איילת מפיק ודי New member 17/8/05 #1 ../images/Emo60.gif אנשים אתם יודעים לאיפה מפנים את המשפחות בדרום?
T ToMeR Yea Yea New member 17/8/05 #3 ../images/Emo129.gif אלה שהתפנו מרצון ../images/Emo121.gif בחרו כבר לאן לעבור אם קהילתית ואם פרטית. המפונים בכוח מועברים לכפרי נופש ובתי אירוח ובתי מלון בנגב ובגליל.
../images/Emo129.gif אלה שהתפנו מרצון ../images/Emo121.gif בחרו כבר לאן לעבור אם קהילתית ואם פרטית. המפונים בכוח מועברים לכפרי נופש ובתי אירוח ובתי מלון בנגב ובגליל.
א איילת מפיק ודי New member 17/8/05 #4 ../images/Emo60.gif נכון אני מתכוונת על אילו שהתפנו בכוח היום. לאן לוקחים אותם? אני צריכה מקום יותר מדויק איפה בדרום? יש דרך לברר לאיפה העבירו אותם?
../images/Emo60.gif נכון אני מתכוונת על אילו שהתפנו בכוח היום. לאן לוקחים אותם? אני צריכה מקום יותר מדויק איפה בדרום? יש דרך לברר לאיפה העבירו אותם?
T ToMeR Yea Yea New member 17/8/05 #5 ../images/Emo129.gif את יכולה לברר ../images/Emo121.gif במנהלת סל"ע. המספרים שלהם מתפרסמים מדי פעם בערוצי החדשות!
../images/Emo129.gif את יכולה לברר ../images/Emo121.gif במנהלת סל"ע. המספרים שלהם מתפרסמים מדי פעם בערוצי החדשות!
א איילת מפיק ודי New member 17/8/05 #6 ../images/Emo60.gif אוקי אני אנסה למצוא שם. מישהו יודע אולי מה המספר?